Vacature Coach

Coach in Leimuiden

Winterstop-trainingen bij roeivereniging Sloepweesje

21 december 2023 om 10.00 uur

HOOGMADE - Roeivereniging Sloepweesje uit Hoogmade gaat in januari een aantal winterstop-trainingen aanbieden. Onder de noemer 'Slag om de Winterstop' kun je gratis een aantal trainingen meemaken bij de vereniging.

De vereniging schrijft in een bericht het volgende. 'Denk jij dat je in staat bent om onder echt barre omstandigheden te knallen? Heb jij het in je om als het nét een beetje harder waait tóch in te stappen? Ga jij pas bibberen bij min 10 en baal je eigenlijk dat je sport stilligt vanwege een winterstop? Dan is dit aanbod voor jou!''

Slag om de Winterstop

Sloeproeivereniging Sloepweesje Hoogmade biedt jou de 2024 editie van de 'Slag om de Winterstop' aan. Daarbij kun je één tot drie trainingen gratis meedoen om de beginselen van het sloeproeien onder de knie te krijgen. Met een groep starters word je onder leiding van een ervaren coach door onze lokale wateren geloodst. 'Bijkomend voordeel is dat jij straks nóg fitter weer aan je sportseizoen begint!'', schrijft de vereniging.

Als je 16 jaar of ouders bent, dan kun je instappen bij de speciale jeugdboot. Zij trainen op 6, 13 en 20 januari tussen 14:00-15:15. Meld je aan via WhatsApp bij op . Voor de oudere roeiers zijn er verschillende mogelijkheden om in te stappen gedurende de week. Neem hiervoor contact op met .Functie:coach
Startdatum:20-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Streekomroep Braassemermeer via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaag en Braassemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaag-en-braassemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag en Braassem
  2. Coach Stichting Streekomroep Braassemermeer 20-12-2023

Bekijk ook andere vacatures