Vacature Supporters

Supporters in Roelofarendsveen

Onze sporten

Clubgeschiedenis

In het seizoen van 2009-2010 fuseerden gymvereniging Gyvero, handbalvereniging OASE en voetbal- en biljartvereniging s.v. ROAC'79. De oprichtingsdatum van het oudste onderdeel van de vereniging, wat destijds nog RKSV Rijpwetering heette, is 19 januari 1946. Samen vormen wij nu s.v. ROAC, een omnivereniging voor jong (al vanaf 3,5 jaar!)) en oud. Deze fusie vond officieel plaats op 1 februari 2010.

Waar twee kleine dorpen groot in kunnen zijn

Ons sportaanbod is rijk. Zéker voor twee kleine dorpen, en daar zijn we trots op. De vereniging neemt een belangrijke sociale functie binnen Oud Ade en Rijpwetering. Een groot deel van de inwoners maakt gebruik van onze faciliteiten en activiteiten. Maar ook andere kernen van Gemeente Kaag en Braassem en omliggende dorpen zoals Roelofarendsveen, Hoogmade en Leiderdorp zijn goed bij s.v. ROAC vertegenwoordigd.

Wist je dat s.v. ROAC ook een vertrouwenspersoon heeft? Schroom niet om contact op te nemen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden om sponsor te worden? Neem contact op met onze sponsorcommissie.

Onze sponsors

Rabobank

Supporters van ROAC

De doelstelling van de Supporters van ROAC (SvR) is het actief leveren van een bijdrage om de gezelligheid en aantrekklijkheid binnen ROAC te verhogen.

En met succes! Ruim honderd clubmensen gingen je voor en zijn lid van de SvR. De leden brengen zelf ideeën aan en voeren deze met elkaar uit. Voor de realisatie van de ideeën gebruikt de SvR de financiële middelen die door de eigen leden worden binnen gebracht.

Wij verwachten dan ook van alle (ouders van jeugd)leden dat zij hun steentje bijdragen door het verichten van diverse werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan het draaien van kantinediensten, het begeleiden en trainen van teams en andere vrijwilligerstaken.Functie:supporters
Startdatum:28-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met s.v. ROAC via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaag en Braassemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaag-en-braassemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag en Braassem
  2. Supporters s.v. ROAC 28-02-2024

Bekijk ook andere vacatures