Vacature ICT supportmedewerker/junior applicatiebeheerder

ICT supportmedewerker/junior applicatiebeheerder in Roelofarendsveen

De Carpentier-Mooren Groep is een ambitieuze en groeiende organisatie. In de Randstad zijn wij een toonaangevende partner op het gebied van keukens, wooninrichting, bouwmaterialen, (tuin)hout en ijzerwaren. Onze vestigingen vind je in Aalsmeer, Roelofarendsveen en Wormerveer.

Hou jij van een uitdaging, denk je in processen en is IT jouw passie? Ben je daarnaast analytisch sterk en spreekt een hands on rol je aan? Dan ben jij de ICT supportmedewerker/junior applicatiebeheer met de ambitie om door te groeien tot volwaardig applicatiebeheerder waarnaar wij op zoek zijn!

In deze functie ben je één van de eerste aanspreekpunten voor onze collega’s en lever je gebruikersondersteuning en support bij alle gebruikersvragen voor de verschillende vestigingen en divisies.

Ook ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer en onderhoud van ons huidige ERP-systeem (Business Central). Het continue verbeteren van het systeem en het ondersteunen van onze collega’s bij vragen/incidenten maakt deel uit van je dagelijkse werkzaamheden.

Naast de supportwerkzaamheden zal je ook worden ingezet voor o.a. werkplekbeheer, uitlevering van nieuwe apparatuur, ondersteuning op de verschillende lopende ICT projecten en heb je regelmatig contact met onze IT-leveranciers.

Wil jij werken in een leuk team, waarbij professionaliteit, teamspirit, humor en vooral jouw persoonlijke ontwikkeling een belangrijke rol spelen? Dan is deze baan jou op het lijf geschreven!

 

Jouw taken bestaan onder andere uit

·         Je bent het eerste aanspreekpunt voor de collega’s van de gehele organisatie m.b.t. de technische ondersteuning van de in gebruik zijnde middelen;

·         Het werken met Office 365, Active Directory, echter ligt je focus op Business Central;

·         Het uitvoeren van kleine projecten;

·         Hardwarebeheer t.b.v. onze gebruikers, denk aan mobiele devices, laptops maar ook printers;

·         Het werken met een ticketsysteem voor registratie van vragen en/of problemen van collega’s, inclusief de kwaliteitsverbetering in ticketregistratie en ticketafhandeling

·         Up-to-date houden van werkinstructies, procesafspraken en procedures;

Jouw profiel

·         Jij bent ondernemend, betrouwbaar en hebt de ambitie om door te groeien naar de functie van applicatiebeheerder;

·         Jij hebt ervaring met Excel en data-analyse. Ervaring met EDI is een pré;

·         Basiskennis van ERP systemen;

·         Jij bent een teamplayer maar kan ook goed zelfstandig werken;

·         Je bent flexibel en stressbestendig;

·         Jij kunt je uitstekend mondeling en schriftelijk uitdrukken in en beheerst de Nederlandse taal uitstekend (Engels is een pré).

·         Jij kunt constructieve feedback ontvangen maar ook geven;

·         Jij bent 32-40 uur per week beschikbaar;

·         Jij staat van nature in de probleemoplossende modus en hebt een proactieve werkhouding.

Wij bieden:

Bij De Carpentier-Mooren Groep werk je in een informele, transparante “platte’ organisatie met een open communicatie, korte lijnen waarin eigen inbreng, verantwoordelijkheid en betrokkenheid centraal staan.

Natuurlijk bieden wij je een marktconform salaris, opleidingsmogelijkheden, een goede pensioenregeling, een decemberuitkering (conform CAO Hibin), een personeelsfeest, kerstpakket en attentie met Pasen en sinterklaas ofwel wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast heeft De Carpentier-Mooren Groep de BouwCoach Academy waarbij jij ongelimiteerd gebruik mag maken van de cursussen die wij aanbieden.Maar het allerbelangrijkste: Wij bieden jou graag veel werkplezier in een leuk team.

Verder in deze functie:

·         Veel mogelijkheid voor eigen initiatief en inbreng

·         Een enthousiaste en dynamische werkomgeving met minstens net zulke enthousiaste collega’s

·         Elke dag vers fruit

·         Regelmatig leuke (team) activiteiten en borrels

·         Mogelijkheid tot hybride werken na de inwerkperiode

Waar ga jij werken?

Onder De Carpentier-Mooren Groep vallen diverse bouw gerelateerde bedrijfsonderdelen. Onze vestigingen vind je in Aalsmeer, Roelofarendsveen en Wormerveer. Je standplaats is Roelofarendsveen.
Wij zijn een professionele organisatie, maar ademen nog altijd de warme en karakteristieke sfeer van een familiebedrijf uit. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf met circa 190 trotse medewerkers. In 2021 bestonden wij 100 jaar en mogen sindsdien het predicaat Hofleverancier voeren en daar zijn wij trots op!

Waarom zou je reageren?

Je komt terecht in een open (familie)cultuur waar onze vier kernwaarden centraal staan: duurzaam, ondernemend, kenniscentrum en betrouwbaar waarbij onze persoonlijkheid als sympathiek, gepassioneerd, ambitieus en vakkundig omschreven is.  Dit merk je direct terug op de werkvloer. De lijnen zijn kort en er wordt vaak verbinding gezocht met alle levels binnen de organisatie. Daarnaast is niet alleen onze organisatie, maar de hele wereld continu in ontwikkeling wat vraagt om steeds weer te kijken wat beter zou kunnen.

Inclusiviteit & diversiteit

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. We geloven dat diversiteit in een team belangrijk is voor ons als lerende organisatie, die voorop wil blijven lopen in de wereld van werk. Want juist verschillen tussen mensen zorgen voor groei, van collega’s, klanten, kandidaten en daarmee van De Carpentier-Mooren Groep. Herken jij je in dit functieprofiel? We ontmoeten je graag!

 

Interesse?

We nodigen je graag uit om te solliciteren. Wij ontvangen graag je CV en motivatie. Neem voor eventuele vragen contact op met Sylvia Uittenbogaard op s.uittenbogaard@carpentiermooren.nl

 Functie:ICT supportmedewerker/junior applicatiebeheerder
Startdatum:13-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:31 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Carpentier-Mooren Groep BV via s.uittenbogaard@carpentiermooren.nl of 31297382260. Of bezoek hun website https://www.carpentiermooren.nl.

Deel de vacature:

Redactie Kaag en Braassemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaag-en-braassemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag en Braassem
  2. ICT supportmedewerker/junior applicatiebeheerder De Carpentier-Mooren Groep BV 13-11-2023

Bekijk ook andere vacatures