Vacature Lid Kantine Commissie

Lid Kantine Commissie in Roelofarendsveen

  • Redactie en Braassem
  • 19-01-2024

Lid Kantine Commissie in Roelofarendsveen

  • Redactie Roelofarendsveen
  • 23-12-2023

Lid Kantine Commissie in Roelofarendsveen

Zaterdag 16 december

Per 1 april 2024 is de kantine commissie op zoek naar een nieuw enthousiast lid die zich bezig zal houden met de planning en invulling van de bardiensten. Als lid doe je dit samen met een ander lid van de kantine commissie. Je verdeeld de werkzaamheden over het jaar en hebt afstemming over hoe zaken aan te pakken en te organiseren.

Wat houdt het in:

· Voor het nieuwe tennisseizoen zorg je dat de planning van de bardiensten wordt gemaakt. Dit doe je op basis van de planning van voorgaande jaren en de agenda van verwachte competities, toernooien en andere evenementen.

· Je zorgt er samen voor dat de planning in het systeem wordt verwerkt zodat leden zich voor de start van het nieuwe seizoen kunnen inschrijven op de bardiensten.

· Gedurende het tennisseizoen ben je aangespreekpunt voor leden als het gaat om de bardiensten. Je checkt geregeld de mailbox en beantwoord vragen per mail, whatsapp en telefonisch. Zo pas je bijvoorbeeld bardiensten aan wanneer er geruild is of denkt mee wanneer iemand zijn/haar bardienst niet kan draaien. Ook informeer je nieuwe leden over het draaien van bardiensten.

· In voorbereiding op toernooien en competities heb je afstemming met de verschillende commissies om na te gaan of de geplande bardiensten nog relevant zijn of dat er aanpassingen nodig zijn.

· Bij aanpassingen in de planning gedurende het jaar zorg je samen dat eventuele wijzigingen worden verwerkt en dat de planning gevuld blijft.

Naast de barplanning ben je actief in de kantine commissie en zorgen we samen onder andere voor:

o Dat de instructies up-to-date blijven

Wie zoeken we?

Een enthousiast lid die:

· Enigszins handig is met computers en systemen. De hele barplanning verloopt via een clubadministratie- systeem.

· Het leuk vindt om processen te verbeteren


Functie: lid kantine commissie Startdatum: 21-12-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: Lagere school Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tennisvereniging Alkemade via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.


Functie: lid kantine commissie Startdatum: 20-12-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: Lagere school Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Functie:lid kantine commissie
Startdatum:20-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Uit Kaag & Braassem via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaag en Braassemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaag-en-braassemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag en Braassem
  2. Lid Kantine Commissie Uit Kaag & Braassem 20-12-2023

Bekijk ook andere vacatures