Vacature Schoonmaak Medewerker

Schoonmaak Medewerker in Hoogmade

Schoonmaak medewerker

Ik vind het prettig om in een opgeruimd en schoon huis te wonen, kun jij daarvoor zorgen? En kun jij een huiselijke sfeer voor mij creëren?

 • Hoogmade
 • 20 tot 22 uur

Je kunt reageren t/m 04-01-2024

Contact opnemen

Waar ga je werken

Je gaat werken in en rondom Hoogmade. In Hoogmade wonen 10 cliënten in de leeftijd van 33-52 jaar. Zij hebben elk hun eigen appartement. 4 cliënten wonen in de omgeving; Leiden, Leiderdorp, Woubrugge. Zij wonen zelfstandig, 1 van die cliënten heeft een gezin met 3 kinderen. De andere wonen alleen. Ze zijn in de leeftijd van 33-52 jaar. Jij bent een belangrijke schakel in hun dagelijkse gang van zaken, omdat jij ervoor zorgt dat de cliënten optimaal kunnen genieten van hun opgeruimde en schone huis. Je verricht huishoudelijke werkzaamheden, zoals de badkamer schoonmaken, dweilen, stoffen en stofzuigen, bedden verschonen, de was verzorgen. Je houdt schoonmaakmaterialen en schoonmaakmiddelen schoon en gebruiksklaar en je signaleert voorraadtekorten.

De werkdagen zijn in onderling overleg, het aantal uren is van 20 tot 22 uur per week. Deze uren werk je bij de cliënten thuis en op de woning in Hoogmade. Deze uren zullen voornamelijk overdag ingevuld worden, in overleg zouden enkele uren ook in de avond vervuld kunnen worden.

Jouw manier

Als medewerker van 's Heeren Loo help je mee aan een goed leven voor mensen met een beperking. Direct of indirect. We gunnen onze cliënten hetzelfde. Een goed leven waarin zij hun dromen waar kunnen maken. Met dichtbij de juiste zorg en liefdevolle mensen. Maar ook zinvol werk of een fijne dagbesteding en leuke vrije tijd.

Jouw ontwikkeling

Bij 's Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen. We leren van complexe situaties en doen veel aan innovatie. En natuurlijk leren we van elkaar. En het mooie is: jij gaat zelf over jouw loopbaan, inzet en vakkennis.

Jouw leven

Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. En als je in jouw leven aanloopt tegen zorgvragen, dan houden we daar rekening mee. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland. En blijf je graag fit? Ook hier draagt 's Heeren Loo graag aan bij.

Wie ga je helpen?

Verschillende mensen met hun eigen verhaal en zorgvraag. Allemaal hebben de cliënten behoefte aan een duidelijk dagprogramma. Jij weet hoe je een gezellige en veilige omgeving kan creëren en hoe je overzicht aan het leven van alledag kan geven. Jij begrijpt dat een opgeruimd en een schone kamer daarbij helpt. Samen met je collega's zorg je voor een warm en gezellig thuis voor de cliënten.

Dit ben jij

 • Je hebt affiniteit met met mensen met een verstandelijke beperking.
 • Je hebt kennis van en ervaring met huishoudelijke werkzaamheden en schoonmaakmiddelen, methoden en technieken.
 • Je bent in goede fysieke conditie, zodat je de huishoudelijke werkzaamheden kunt verrichten.
 • Je weet van aanpakken.
 • Je bent integer en betrouwbaar, zodat je de privacy van cliënten kunt waarborgen
 • en je kunt dit alles combineren met humor.
 • Je bent in het bezit van een scooter/ auto/ e-bike.

Dit bieden wij

 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg FWG 15 bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via "Mijn Leeromgeving" en e-learning via GoodHabitz.
 • Speciale aandacht en ondersteuning op het gebied van digitale vaardigheden; zo nodig bieden wij extra scholing en handvatten om je snel op weg te helpen, passend bij deze tijd.
 • Je krijgt een eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris.
 • Balans verlof uren, die je kunt inzetten vakantie-uren.

De gesprekken vinden plaats gedurende de looptijd van de vacature. Als dé geschikte kandidaat zich aandient, dan sluiten we de vacature eerder dan genoemde sluitingsdatum.

Neem gerust contact op met , zorg, via telefoonnummer: .

Leuk dat je belangstelling hebt in een baan bij 's Heeren Loo.

Functie:medewerker schoonmaak
Startdatum:08-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:20 – 22

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met s Heeren Loo Zorggroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaag en Braassemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaag-en-braassemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Kaag en Braassem
 2. Schoonmaak Medewerker ’s Heeren Loo Zorggroep 08-12-2023

Bekijk ook andere vacatures