Vacature Wijkbeheerder

Wijkbeheerder in Roelofarendsveen

Wij zoeken een wijkbeheerder (32-36 uur per week) die het aanspreekpunt in de wijk wil zijn

Als wijkbeheerder van MeerWonen heb je geen gebrek aan afwisseling. Jij bent de ogen en oren van de wijken waarin je werkt. Jij signaleert pro-actief verbeterpunten en geeft complimenten over goede bewonersinitiatieven. Je bent alert op hoe huurders met elkaar omgaan en hebt oog voor eventuele problemen achter de voordeur. Je maakt afspraken met bewoners en externe partijen en zorgt ervoor dat deze worden nagekomen. Je werkt zelfstandig en je hebt regelmatig overleg met je collega wijkbeheerders en de medewerker leefbaarheid en samen bepalen jullie wat de beste aanpak is. Je vindt het leuk om onze huurders erbij te betrekken want je kent ze en zij kennen jou. Als zij vragen of problemen hebben, kloppen ze graag bij jou aan. Je signaleert (kleine) reguliere onderhoudswerkzaamheden en soms voer je ook kleine klussen uit. Daarnaast ga je met de woonconsulent incasso op huisbezoek bij betalingsachterstanden.
Over MeerWonen
MeerWonen maakt zich sterk voor het bouwen, verhuren en onderhouden van de 3.800 sociale huurwoningen in de levendige dorpsgemeenschappen van Oegstgeest en Kaag en Braassem.

Als relatief kleine organisatie zijn wij daadkrachtig en letterlijk en figuurlijk dichtbij onze huurders. We willen onze huurders een thuis bieden in hun eigen straat, wijk en buurt. De 40 medewerkers werken op een persoonlijke en betrokken wijze samen met de klant en met elkaar. De werksfeer is informeel en de arbeidsomstandigheden zijn goed. De afdeling wonen telt op dit moment 19 medewerkers, waaronder twee wijkbeheerders, een assistent wijkbeheerder en een huismeester. Wij werken er continu aan om ons verder te ontwikkelen en te verbeteren. Alle medewerkers van MeerWonen hebben samenwerken, aanpassingsvermogen, eigenaarschap en prestatiemotivatie als kerncompetenties. We willen samen toonaangevend blijven in kwalitatief goed wonen.

Jouw talenten

Jij bent:

 • klantgericht, vrolijk en betrouwbaar
 • een sterke persoonlijkheid, empathisch en sociaal vaardig
 • pro-actief, je weet van aanpakken
 • zelfstandig en resultaatgericht

Jij kunt:

 • goed communiceren
 • zelfstandig en in teamverband werken
 • goed luisteren, signaleren én aanspreken

Je hebt:

 • oog voor werk dat moet gebeuren
 • het lef om het gesprek aan te gaan
 • overzicht over jouw werkzaamheden
 • een mbo werk- en denkniveau
 • (liefst) ervaring met sociaal beheer, buurtbemiddeling en leefbaarheid.

Wij bieden jou:

 • Een goede werksfeer en fijne collega's
 • Een uitdagende baan in een leuk team met veel vrijheid en verantwoordelijkheid
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Arbeidsvoorwaarden? Prima geregeld!
Werk je bij MeerWonen, dan is de cao Woondiensten van toepassing. We kennen een 36-urige werkweek en goede arbeidsvoorwaarden. In eerste instantie krijg je een jaarcontract, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris is marktconform.

Enthousiast geworden voor deze functie?
Stuur dan je cv en motivatie voor vrijdag 22 december 2023 naar: Wil je meer informatie over deze functie? Dan kun je contact opnemen met , . Zij is bereikbaar op telefoonnummer . Wil je meer weten over MeerWonen kijk dan op www.stichtingmeerwonen.nl

Wij vragen bij indiensttreding een VOG te overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.Functie:wijkbeheerder
Startdatum:29-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting MeerWonen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaag en Braassemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaag-en-braassemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Kaag en Braassem
 2. Wijkbeheerder Stichting MeerWonen 29-11-2023

Bekijk ook andere vacatures