Vacature Medewerker Huishoudelijke Dienst

Medewerker Huishoudelijke Dienst in Roelofarendsveen

Naktuinbouw

Medewerker Huishoudelijke Dienst

Roelofarendsveen € 14,87 - € 17,49 per uur Control, Financiën en Facilitair

Vacature details Solliciteren

Functieomschrijving

Als medewerker Huishoudelijke Dienst verricht je schoonmaakwerkzaamheden op de diverse locaties van Naktuinbouw in Roelofarendsveen. Daarnaast zorg je ook voor het schoonhouden van het woonhuis en laboratoriums van Naktuinbouw. Je werkt in de avond. De avonden zijn in overleg.


Naktuinbouw is de kwaliteitsdienst voor de tuinbouwsector. Wij onderzoeken rassen, keuren en inspecteren plantmateriaal in opdracht van de overheid en toetsen op ziekten en plagen. Hierdoor kunnen tuinbouwondernemers hun gezond plantmateriaal over de hele wereld verhandelen. En zo leveren wij samen een bijdrage aan wereldwijde voedselvoorziening.

Facilitaire Zaken ondersteunt de gehele organisatie op gebied van huisvesting, diensten en middelen. Team Huishoudelijke Dienst is onderdeel van Facilitaire Zaken. Het is een team van 10 medewerkers die schoonmaakwerkzaamheden verzorgen.

Naktuinbouw is een financieel gezonde werkgever en heeft oog voor duurzaam en milieubewust werken. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich bij ons thuis, gezien en gewaardeerd voelt. Iedereen krijgt goede kansen om zich te ontwikkelen. Werken in divers samengestelde teams verruimt ons denken en maakt ons werk effectiever en leuker. We nodigen iedereen met interesse uit te solliciteren. Diversiteit maakt onze organisatie rijker!


Wat bieden wij jou?


Wij bieden een interessante functie aan in een ambitieuze organisatie. Daar hoort vanzelfsprekend een passende waardering.

14,87 en 17,49 exclusief vakantietoeslag en eindejaarsuitkering en


16,86 en 19,83 inclusief vakantietoeslag en eindejaarsuitkering

Je krijgt bij ons de ruimte om je te ontwikkelen, opleidingen te volgen en je toekomstperspectief te verbeteren. Verder hebben we interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan een gunstige pensioenregeling, zes weken aan vakantiedagen, reiskostenregeling, een aanvullende ziektekostenvergoeding, toegang tot gratis online cursussen en een persoonlijk budget voor duurzame inzetbaarheid.


VereistenFunctie:medewerker huishoudelijke dienst
Startdatum:07-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Naktuinbouw via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaag en Braassemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaag-en-braassemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag en Braassem
  2. Medewerker Huishoudelijke Dienst Naktuinbouw 07-01-2024

Bekijk ook andere vacatures