Vacature Geniet

Geniet in Oude Wetering

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en gepassioneerde buitenmedewerker om ons team te versterken en zorg te dragen voor het kweken, oogsten en onderhouden van Pioenrozen.

MEEWERKEND VOORMAN KWEEK EN VERZORGING PIOENROZEN | OUDE WETERING


Werken bij Warmerdam Paeonia
Wij zijn op zoek naar iemand die gepassioneerd is door bloemen en geniet van de schoonheid van de natuur om ons team te versterken!
We hebben een mooie baan waarbij je elke dag in het veld bent om onze pioenen te verzorgen, te kweken en te oogsten.

"Ons team is klein en informeel, dus je krijgt veel vrijheid om op je eigen voorwaarden te werken."
-

"Ons leven gaat over rozen"
En dan met name liefde voor het geslacht Paeonia en passie voor onze zelfgekweekte (Kam)pioenrozen! Warmerdam Paeonia B.V. staat voor 100 ervaring in de pioenenteelt. Inmiddels is de 4e generatie van de familie fanatiek bezig met de teelt van deze fantastische plantengroep! Kleinschaligheid is troef bij Warmerdam Paeonia B.V. Nog altijd wordt waar mogelijk op ambachtelijke wijze geteeld. Het essentiële onderdeel van onze filosofie is onze drang om te excelleren. Zoals ik al vroeg ingepeperd heb gekregen van mijn vader: "Gauw en goed zijn twéé dingen, jongen"!

Duurzaam kweken
Ook in de teelt streven wij naar maximale resultaten, optimaal rekening houdend met de omgeving. Zo minimaliseren wij ons gebruik chemische middelen, gaan wij steeds "groener" telen, gebruiken wij LVS-apparatuur voor de onkruidbestrijding in het seizoen en zijn wij volledig aan het overschakelen naar dripirrigatie.


Functie:geniet
Startdatum:10-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Directwerven.nl via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaag en Braassemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaag-en-braassemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag en Braassem
  2. Geniet Directwerven.nl 10-01-2024

Bekijk ook andere vacatures