Vacature Lid

Lid in Roelofarendsveen

Team X

team x 2.jpg

Team X bestaat uit een aantal enthousiaste Braassemleden die bovendien zeer handig zijn als het gaat om allerlei soorten klussen in de haven. Dankzij hun inzet, zien de haven en clubhuis er keurig onderhouden uit en werken installaties op de haven optimaal. Wil jij je als lid ook op dit gebied inzetten? Dan ben je meer dan welkom om je aan te sluiten bij deze leuke en enthousiaste groep vrijwilligers.

Deze commissie bestaat uit de volgende leden:

Maar niet alleen naar onze leden, denk ook aan alle deelnemers aan de wedstrijden die we organiseren. Of berichtgeving via de lokale media.

Jarenlang was de gedrukte versie van de Noorderhem de weg om naar onze leden te communiceren. Deze bestaat nog steeds maar wordt nu digitaal verzonden. Veel informatie en formulieren vind je op deze websites waarop tevens het actuele nieuws wordt gepubliceerd. Natuurlijk zijn we ook zeer actief op Social Media, namelijk op FaceBook en Instagram. Tot slot beschikken we over een prachtig foto-archief waarop duizenden foto's zijn terug te vinden van alle evenementen in de afgelopen 10 jaar.

Vind jij het leuk om je steentje bij te dragen op dit gebied? Mail dan naar:

De redactiecommissie bestaat uit de volgende leden:

Wedstrijdcommissie

wedcomite 2.jpg

Vind jij het leuk om ook eens mee te draaien binnen het wedstrijd comité, stuur dan een mailtje naar:


Telefoon havenmeester:

Telefoon horeca/ clubhuis:

Telefoon secretariaat:Functie:lid
Startdatum:15-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WV Braassemermeer via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaag en Braassemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaag-en-braassemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag en Braassem
  2. Lid WV Braassemermeer 15-02-2024

Bekijk ook andere vacatures