Vacature Senior Devops Consultant

Senior Devops Consultant in Roelofarendsveen

 • Redactie Roelofarendsveen
 • 30-01-2024

Senior Devops Consultant in Roelofarendsveen

CoolProfs zoekt Senior DevOps consultant

Onbegrensde ontwikkelmogelijkheden

Werken als DevOps consultant bij CoolProfs betekent dat je altijd bezig bent met de allernieuwste technologieën. Onze klanten en ons interne R&D team ontvangen je met open armen omdat jij precies weet waar welke technologie ingezet moet worden om snel waarde toe te voegen met low-code platform OutSystems. Dankzij jouw inzet loopt elke software development life cycle als een zonnetje.

Wat een DevOps consultant bij CoolProfs zoal doet

Als DevOps consultant werk je zowel intern op ons gloednieuwe kantoor Tech Campus De School in Roelofarendsveen, als bij onze klanten. Je houdt je bezig met grofweg drie gebieden: inrichting en beheer van de infrastructuur, monitoren van infrastructuur en applicaties, en de software delivery processen. Taken die hierbij horen zijn:

 • Assessments doen door interviews af te nemen bij de klant en een adviesrapport te schrijven. Dit kan heel kort en eenmalig zijn, of voor langere tijd als je helpt bij het neerzetten ervan.
 • zorgen voor succesvolle implementaties van componenten die software delivery processen automatiseren.
 • leden van het DevOps/platform team van de klant opleiden over nieuwe oplossingen.
 • losse projecten verzorgen voor bijvoorbeeld monitoring, of het CoolProfs R&D en Infra team versterken bij interne projecten.

We werken met IaC (Infrastructure as Code) en maken dus ook software om het DevOps proces te automatiseren.

CoolProfs is OutSystems+ Expert. We doen bijna alles met OutSystems en zijn in Nederland de partner met de meeste kennis van en ervaring met dit low-code platform. We ontwikkelen tools en componenten om het platform te verrijken en verbeteren. Deze zetten we vervolgens in om samen met onze klanten hun software development life cycle (SDLC) te optimaliseren. Daarbij streven we naar volledige automatisering en zijn we niet bang voor daily deployment.

Wij zijn ambitieus en vooral leergierig. De kansen om jezelf door te ontwikkelen zijn eindeloos. Van junior developer tot DevOps consultant, je leert iedere dag iets nieuws. Klanten roemen ons om onze expertise en de gezellige werksfeer. Onze medewerkers zijn honkvast omdat ze zich bij CoolProfs thuis voelen en de ruimte krijgen zichzelf te zijn en te groeien. Creativiteit is belangrijk in ons werk, we denken buiten gebaande paden. Plezier is een van onze kernwaarden en successen vieren we samen met gezellige meet-ups en uitjes. We spreken onze waardering uit naar elkaar, daar doen we niet moeilijk over. Onze CEO Camilla Ramberg: "Ik kan moeilijk uitdrukken hoe trots en enthousiast ik ben over de ontwikkelingen die medewerkers doormaken en creëren bij ons.

Dit is wat je meeneemt

In deze zeer diverse rol krijg je veel vrijheid om taken op je eigen manier in te richten. Je werkt intensief samen met veel verschillende teams en mensen. Hierbij weet je de juiste vragen te stellen, denk je mee en kun je mensen overtuigen. Je kunt goed uitleg geven aan je collega's en aan medewerkers bij je klant, en geeft op een opbouwende manier je mening en advies. Je houdt overzicht en bent daadkrachtig. Je herkent de behoefte of de issue en weet wat er nodig is om het op te lossen. Je houdt ervan om complexe vraagstukken aan te pakken omdat je analytisch sterk bent.

Verder beschik je als DevOps consultant over:

 • programmeerervaring, bij voorkeur ook met OutSystems of een ander low-code platform.
 • ervaring met functioneel beheer en infrastructuren.
 • Kennis van CI/CD.
 • Azure certificering.
 • Rijbewijs B.

Dit is wat we je geven

Als DevOps consultant werk je zowel op locatie bij de klant, als op ons inspirerende kantoor in Roelofarendsveen of vanuit huis. Verder bieden wij jou (op basis van 40 uur per week):

 • de kans om als eerste met de nieuwste technologieën te spelen.
 • doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden op maat.
 • een leaseauto of mobiliteitsbudget, laptop en smartphone.
 • een jaarlijkse bonus.

Kom jij je carrière naar een hoger niveau tillen bij het gezellige CoolProfs team? Je zult er geen spijt van krijgen! Stuur je CV en motivatie naar of neem contact op met als je meer informatie wilt.

DevOps Consultant


Functie: devops consultant Startdatum: 29-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40 Neem dan contact op met COOLProfs via onbekend of onbekend.

Functie:devops consultant
Startdatum:30-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met COOLProfs via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaag en Braassemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaag-en-braassemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Kaag en Braassem
 2. Senior Devops Consultant COOLProfs 30-01-2024

Bekijk ook andere vacatures