Vacature Microsoft ICT-Specialist

Microsoft ICT-Specialist in Roelofarendsveen

Microsoft ICT-specialist (fulltime)

We zijn op zoek naar een ervaren Microsoft ICT-specialist. Ben jij die collega voor ons buitendienstteam van systeembeheerders?

Word jij een Verdeller?

Binnen Verdel werken dagelijks meer dan 60 knappe koppen aan de digitale uitdaging(en) van onze klanten. Dit doen we met elkaar in een gezellig team waarbij we elkaar altijd helpen. Op die manier bieden wij de beste dienstverlening naar onze klanten.

Eerste dagen als Verdeller

Ons inwerktraject is ontzettend uitgebreid, wij vinden het namelijk belangrijk dat je het bedrijf, maar ook je collega's goed leert kennen. We nemen de tijd om je een goed beeld te geven van Verdel en onze diensten. Dan kun je daarna met alle benodigde kennis aan de slag!

Werken vanuit De School

En sinds dit jaar werken we vanuit onze nieuwe, te gekke locatie: Tech Campus De School . Dé perfecte werkplek voor onze Verdellers om zichzelf te blijven ontwikkelen, kennis te delen en plezier te hebben in hun werk. Met collega's én met klanten.

Kennis delen

Ontwikkeling en kennis delen is verweven in onze werkwijze. Iedere dinsdagochtend deelt een collega zijn kennis over een vakgebied, zoals: Azure-oplossing, VoIP-updates, de nieuwste wifi-technieken, ontwikkelde applicaties voor klanten en meer. Ook zijn er wekelijks kennissessies zodat we met elkaar altijd up-to-date zijn.

Wat ga je doen?

Voor ons buitendienstteam van systeembeheerders ben je een bron van kennis. Je begeleidt en adviseert hen bij het uitvoeren van migraties van (virtuele) Microsoft-omgevingen of implementaties van nieuwe systemen. Je bent veel bij onze klanten, maar zorgt ook voor een goede voorbereiding van trajecten op onze eigen locatie: Tech Campus De School.

Wat is jouw profiel?

  • Ruime ervaring met Microsoft-omgevingen als Windows, Exchange, SQL, Hyper-V etc.
  • Ruime ervaring met Microsoft Azure en 365-oplossingen
  • Je bent gewend om zelfstandig en projectmatig te werken
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een flexibele, collegiale werkhouding
  • Een relevante certificering, cursus of opleiding is een pré
  • Het deskundig oplossen van en adviseren bij ingewikkelde technische problemen is een uitdaging die je graag aangaat
  • Je bent in het bezit van rijbewijs

Ons aanbod

Je krijgt de ruimte om nog beter te worden in wat je al kunt. Afhankelijk van jouw ervaring en ambitie bieden we je een prima salaris. En je mag jezelf Verdeller noemen!

Verdellers houden van gezelligheid en feestjes, dus dat doen we ook regelmatig. Zo worden er jaarlijks vijf gezellige uitjes en activiteiten georganiseerd. Geniet we dagelijks samen van een heerlijke verzorgde lunch, waar je tegen een kleine betaling van mee kan eten. Én tijdens de vrijdagmiddagborrel is er 50% kans op bitterballen.Functie:microsoft ict-specialist
Startdatum:30-09-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Verdel ICT via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaag en Braassemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaag-en-braassemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag en Braassem
  2. Microsoft ICT-Specialist Verdel ICT 30-09-2023

Bekijk ook andere vacatures