Vacature Supportmedewerker

Supportmedewerker in Roelofarendsveen

Supportmedewerker (fulltime)

Onze Verdellers zijn allemaal expert op hun eigen gebied. Heb jij de nodige ICT-ervaring en wil jij klanten op de best mogelijke manier ondersteunen? Dan ben jij de supportmedewerker die wij zoeken.

Word jij een Verdeller?

Binnen Verdel werken dagelijks meer dan 60 knappe koppen aan de digitale uitdaging(en) van onze klanten. Dit doen we met elkaar in een gezellig team waarbij we elkaar altijd helpen. Op die manier bieden wij de beste dienstverlening naar onze klanten.

Werken vanuit De School

En sinds dit jaar vanaf onze nieuwe, te gekke locatie: Tech Campus De School . Dé perfecte werkplek voor onze Verdellers om zichzelf te blijven ontwikkelen, kennis te delen en plezier te hebben in hun werk. Met collega's én met klanten.

Kennis delen

Ontwikkeling en kennis delen is verweven in onze werkwijze. Iedere dinsdagochtend deelt een collega zijn kennis over een vakgebied, zoals: Azure-oplossing, VoIP-updates, de nieuwste wifi-technieken, ontwikkelde applicaties voor klanten en meer. Ook zijn er wekelijks kennissessies zodat we met elkaar altijd up-to-date zijn.

Wat ga je doen?

Op onze supportafdeling komen veelzijdige ICT-vraagstukken binnen. Je komt te werken in een team met 9 collega's waar eenieder zijn eigen specialiteit heeft. Zo heeft ieder zijn focus op een vakgebied, denk aan; VoiP, MIcorsoft 365, Security, Azure, etc. Met dit team geven we uitgebreide ondersteuning op alle clouddiensten, ondersteunen we gebruikers met veelzijdige gebruikersvragen én lossen we storingen op.

Daarnaast hebben we klanten die met een server op locatie werken, dus we hebben een zeer breed dienstenpakket. Als supportdeskmedewerker stort jij je met overgave op supporttickets, ondersteun je jouw supportcollega's en schakel je met collega-experts waar nodig.

Wat is jouw profiel?

  • Je hebt werkervaring in de ICT en met support op cloud-, server-, en/of netwerkniveau
  • Klantvriendelijkheid is voor jou vanzelfsprekend en je zoekt altijd naar de beste oplossing
  • Je bent communicatief sterk, in woord en geschrift
  • Je hebt kennis van netwerk infrastructuur, zowel on-premise als cloud
  • Kennis van (Azure) Active Directory, Intune, Exchange (Online), Group Policies en andere Microsoft Cloud diensten is een pré
  • Je bent geïnteresseerd in de cloud en bent op de hoogte van ICT-ontwikkelingen
  • Je hebt ervaring met Windows 10, Microsoft 365 en Windows Servers

Verdellers houden van gezelligheid en feestjes, dus dat doen we ook regelmatig. Zo worden er jaarlijks vijf gezellige uitjes en activiteiten georganiseerd. Geniet we dagelijks samen van een heerlijke verzorgde lunch, waar je tegen een kleine betaling van mee kan eten. Én tijdens de vrijdagmiddagborrel is er 50% kans op bitterballen.

Herken jij jezelf in deze vacature? Leuk! Neem voor meer informatie over de vacature of om direct te solliciteren contact op met . Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Functie:support medewerker
Startdatum:14-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Verdel ICT via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaag en Braassemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaag-en-braassemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag en Braassem
  2. Supportmedewerker Verdel ICT 14-02-2024

Bekijk ook andere vacatures