Vacature UX Consultant

UX Consultant in Roelofarendsveen

UX consultant

Jij houdt van mooie dingen, maar bovenal van dingen die goed werken. Wat jou betreft gaat gebruiksvriendelijkheid boven alles. Het is jouw missie om de perfecte balans te vinden tussen functionaliteit en schoonheid. Jij zorgt ervoor dat gebruikers als vanzelf een applicatie gebruiken zoals de klant het heeft bedacht.

Dat doe je door middel van gebruikersonderzoek. Hoe wordt de applicatie gebruikt en hoe wil men hem gebruiken? Vervolgens bekijk je hoe de behoefte van de users en die van de klant bij elkaar kunnen komen. Met de tool Figma maak je werkende mock-ups en met css zet je een thema op in OutSystems. Als UX consultant bij CoolProfs wordt verwacht dat je kunt coderen en overweg kunt met OutSystems. Kun je dat niet? Maak je geen zorgen, we geven je alle ruimte om het te leren.

Ben je uit het goede hout gesneden?

Jij hebt oog voor detail en bent creatief. Daarnaast kun je

  • dankzij je analytisch vermogen en empathie feilloos de behoefte van de gebruiker achterhalen.
  • helder uitleg geven en zo weet je de klant te overtuigen van jouw bevindingen.
  • het development team ondersteunen bij de uitvoering van je design.

Als UX consultant bij CoolProfs kom je op veel verschillende plaatsen te werken. Je bent actief betrokken bij de start van een nieuwe applicatie om de gebruikerservaring vanaf het begin goed te implementeren, of bij een bestaand project waar de gebruikerservaring verbetering nodig heeft. Na het gebruikersonderzoek en de designfase blijf je op de achtergrond beschikbaar. Ondertussen ga je al weer aan de slag bij de volgende klant. Je kunt ook tussendoor gezellig bij CoolProfs intern aan het werk op het prachtige nieuwe kantoor Tech Campus De School in Roelofarendsveen, of tijd steken in trainingen en persoonlijke ontwikkeling.

Wij geloven in jouw expertise op het gebied van UX. We vertrouwen op je kennis en kunnen. Als je ergens over twijfelt of even wilt sparren, dan zijn er altijd collega's beschikbaar om met je mee te denken.

Wil je meer weten over het werk van een UX consultant? Neem contact op met Marjolein Scheers! Vraag naar de mogelijkheden.Functie:ux consultant
Startdatum:11-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met COOLProfs via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaag en Braassemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaag-en-braassemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag en Braassem
  2. UX Consultant COOLProfs 11-12-2023

Bekijk ook andere vacatures