Vacature Service planner

Service planner in Roelofarendsveen

Als Service Planner ben jij werkzaam in het hart van de organisatie. Vanuit het kantoor ben jij de persoon die nieuwe opdrachten plant, storingen aanneemt en vragen beantwoord van de klant. Ook ondersteun jij monteurs waar nodig.

Hoe ziet dit er dan precies uit? Je komt te werken in een team van 15 man, waarvan 8 monteurs buiten. Op kantoor ben jij aan het werk en coördineer jij de werkzaamheden. Klant X heeft een gebouw dat beveiligd is met camera's en detectiepoorten. Deze hebben onderhoud nodig. Zij bellen jou met de vraag wanneer dit gedaan kan worden. Aan jou de taak om dit in te plannen en te zorgen dat de monteurs er op de afgesproken datum zijn. Jij hebt de regie en zorgt dat alles goed geregeld wordt. Ook kan het zijn dat een klant iets totaal nieuws wil. Jij overlegt dan met het team wat mogelijk is en communiceert dit zo goed mogelijk.

De werkzaamheden zijn niet in beton gegoten. Je komt te werken bij een familiebedrijf waar de lijnen zeer kort zijn. Ben jij leergierig en zet jij graag je tanden in iets nieuws? Dan kan je hier nog veel meer!Functie:Service coördinator, Service
Startdatum:11-01-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via m.spier@eminentgroep.nl of 06 - 48 60 79 80. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Kaag en Braassemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaag-en-braassemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag en Braassem
  2. Service planner Eminent Groep 11-01-2024

Bekijk ook andere vacatures