Vacature Locatiemanager

Locatiemanager in Roelofarendsveen

LOCATIEMANAGER
voor de vestigingen van Royal FloraHolland

In het kort

Heb jij ervaring opgedaan bij een elektrotechnische installateur in projectmanagement of op het bedrijfsbureau? Ben je toe aan een volgende stap en wil je eindverantwoordelijk zijn voor een eigen team? Ben je ondernemend ingesteld en elektrotechnisch goed onderlegd? Dan is de rol van Locatiemanager bij Vink Installatie Groep iets voor jou.

Functie

In deze rol ben je verantwoordelijk voor de acquisitie en uitvoering van de werkzaamheden aan elektrotechnische installaties op de bloemenveilingen van Royal FloraHolland. Daarbij gaat het om de locaties Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg. Je onderhoudt de relatie met de eigenaar van de panden (Royal FloraHolland), de facilitaire dienstverlener en met zogenaamde boxhouders. Je beoordeelt aanvragen op het gebied van nieuwbouw, renovatie of onderhoud. Je geeft advies en brengt offertes uit. De engineering-werkzaamheden en calculaties die ten grondslag liggen aan de offertes verzorg je voor een deel zelf. Vervolgens ben je verantwoordelijk voor de kwalitatieve uitvoering van de projecten. Je coacht en begeleidt je mensen op motiverende wijze. Je team bestaat uit 1 Projectleider, 3 Junior Projectleiders en 13 eigen Monteurs. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een flexibele schil van circa 20 Monteurs. Op het gebied van werkvoorbereiding en tekenwerk is er ondersteuning vanuit het hoofdkantoor. Een deel van de inkoop (met name de grote inkooporders) verzorg je zelf. De projecten zijn heel divers en variëren van enkele duizenden euro's tot € 1,5 miljoen. In deze rol rapporteer je rechtstreeks aan de directie. Je werkt afwisselend op de locatie Aalsmeer, Rijnsburg en op het hoofdkantoor van Vink Installatie Groep in Roelofarendsveen.

Profiel

- HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een opleiding energietechniek of elektrotechniek.
- Enkele jaren leidinggevende ervaring binnen de installatiebranche bijvoorbeeld als Projectleider of op het Bedrijfsbureau.
- Ervaring met calculatie en engineering, kennis van middenspanning (Stipel certificaat of vergelijkbare kennis).
- Allround gevormd, klantgericht en gevoel voor commercie.
- Mensgericht, teamspeler en motivator.
- Overtuigingskracht en organisatorisch sterk.
- Woonachtig op bereisbare afstand van Roelofarendsveen, Aalsmeer of Rijnsburg.

Aanbod

- Uitdagende en veelzijdige positie waarin je het verschil kan maken. Volop mogelijkheden om mee te bouwen aan de positie van Vink Installatie Groep bij een gewaardeerde klant/partner.
- Je runt "je eigen winkel" met relatief veel vrijheid.
- Een prettige en mensgerichte werksfeer, gezonde balans werk-privé.
- Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris, een winstuitkering, auto van de zaak, uitgebreide opleidingsmogelijkheden, 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen.

Bedrijf

Onze opdrachtgever, Vink Installatie Groep, is een succesvolle totaalinstallateur. Zij is opgericht in 1921 en gevestigd in Roelofarendsveen. Het familiebedrijf bestaat uit circa 200 medewerkers en heeft een goede en betrouwbare naam in de markt. Zij levert kwaliteit en vakmanschap. De W en E tak richten zich op nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Opdrachtgevers zijn heel divers van bloemenveilingen, hotels, distributiecentra, zorginstellingen, scholen, overheden, woningstichtingen, vastgoed eigenaren tot aannemers. Dagelijks wordt er gewerkt aan uiteenlopende projecten. Van het eerste advies, tot het ontwerp, de installatie en het onderhoud van de systemen. Vink Installatie Groep heeft een platte organisatie met een persoonlijke, sociale en betrokken cultuur. Er is veel aandacht voor de eigen mensen en voor hun ontwikkeling.

Vink Installatie Groep is al tientallen jaren een vaste partner van Royal FloraHolland, de bloemenveilingen met locaties in Aalsmeer, Rijnsburg en Naaldwijk. Op de bloemenveilingen is zij verantwoordelijk voor de werkzaamheden aan elektrotechnische installaties en de bijbehorende infrastructuur. De grote diversiteit aan installaties en disciplines (elektro, regel, verlichting, brand, klimaat en data) in combinatie met de grote oppervlakte van de locaties maken dit een uitdagende en complexe klant.

Contactpersoon

Naam: . E-mail: .
Telefoon: .
Voor meer informatie zie ook: www.vinkinstallatiegroep.nlFunctie:locatiemanager
Startdatum:24-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vink Installatie Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaag en Braassemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaag-en-braassemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag en Braassem
  2. Locatiemanager Vink Installatie Groep 24-11-2023

Bekijk ook andere vacatures