Vacature Assemblage medewerker

Assemblage medewerker in Roelofarendsveen

Bedrijfsomschrijving

Je treedt in dienst bij een gespecialiseerd bedrijf dat zich richt op de productie, distributie en installatie van sandwichpanelen in Roelofarendsveen. Deze panelen vinden voornamelijk hun toepassing in koelruimtes, modulaire kantoorunits en clean rooms, vaak binnen grootschalige projecten die volledig op maat worden ontworpen. Je wordt lid van een enthousiast en toegewijd team dat constant streeft naar verbetering. De werksfeer binnen het team is informeel en collegiaal én er worden vaak leuke dingen georganiseerd.

Het bedrijf is goed bereikbaar vanuit Leiden, Haarlem en Zoetermeer met de auto. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Functieomschrijving

Als assemblagemedewerker bij onze opdrachtgever ga je aan de slag bij de deurenafdeling. Je gaat van de onderdelen die zij binnen gekomen, het op maat ontworpen eindproduct maken. Zo begin je met het verzamelen en ordenen van de producten. Alles wat je nodigt hebt om het eindproduct te maken pak je bij elkaar zodat je gestructureerd aan de slag kan. Tegelijkertijd ben je bezig met het bestuderen van werktekeningen en schema's. Op die manier krijg je een duidelijk beeld hoe het eindproduct eruit moet zien én hoe lang je hiervoor nodig hebt.

Andere taken die je zal uitvoeren:

 • Het monteren van onderdelen;
 • Het ondersteunen van jouw werkvoorbereider;
 • Het uitvoeren van de nacontroles op de eindproducten.

Bij deze functie hoort een grote mate verantwoordelijkheid, dit samen met het naleven van regels en procedures. Naarmate je meer ervaring hebt opgedaan bij de opdrachtgever kan je ook meer werkzaamheden krijgen. Dit ligt volledig aan jezelf, hoe meer jij wil, hoe meer er kan! Dit betreft een fulltime functie voor 40 uur per week.

Functie-eisen

Je bent stressbestendig en accuraat, verder beschik je over;

 • Opleidingsniveau mbo niveau 2;
 • Je beschikt over een technische achtergrond;
 • Je hebt kennis van handmachines;
 • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Arbeidsvoorwaarden
 • Salaris op basis van kennis en kunde tussen de €2.300 en €2.700 bruto per maand op basis van 40 uur per week;
 • Reiskostenvergoeding;
 • 25 vakantiedagen, 13 ATV dagen en 8% vakantiegeld;
 • Pensioenregeling;
 • Tijdelijk dienstverband via Olympia met uitzicht op een vast dienstverband bij de opdrachtgever;
 • Jaarlijkse personeelsactiviteiten.

Lijkt dit een functie voor jou? Reageer dan via de blauwe knop. Heb je nog een vraag bel naar 071 566 57 24 en vraag naar Julia of Floyd. Functie:assemblagemedewerker metaal, elektro
Startdatum:08-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2800 – 2800
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via j.versteegen@werk.olympia.nl of Julia Versteegen. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaag en Braassemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaag-en-braassemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Kaag en Braassem
 2. Assemblage medewerker Olympia 08-02-2024

Bekijk ook andere vacatures