Vacature Interim Salarisadministrateur

Interim Salarisadministrateur in Roelofarendsveen

  • Redactie Kaag en Braassem
  • 19-01-2024

Interim Salarisadministrateur in Roelofarendsveen

  • Redactie Roelofarendsveen
  • 10-01-2024

Interim Salarisadministrateur in Woubrugge

Interim Salarisadministrateur ADP

Voor onze opdrachtgever, internationaal leverancier van promotieartikelen, gevestigd in Zuid-Holland, zoeken wij in verband met het vertrek van een collega een ervaren interim salarisadministrateur die bekend is met ADP-software.

Samengevat

  • start in augustus, uiterlijk 1 september
  • 32 uur per week (is wel bespreekbaar, plus of min)
  • in principe vanaf kantoor, enige bespreekbaarheid daarbij is mogelijk
  • Perman en/of IHCM en/of Celergo

Wat ga je doen?

In deze opdracht ben je in samenwerking met een collega verantwoordelijk voor de tijdige en correcte verloning van de Nederlandse collega's. Je verzorgt de salarisadministratie van A tot Z, van voorbereiden tot en met het draaien ervan, en bent vraagbaak voor collega's en management. De verantwoordelijkheden zijn met name uitvoerend.

Wat breng je mee?

Om voor deze opdracht in aanmerking te komen ben je een ervaren payroll professional met uitvoerende vaardigheden. Je staat stevig in je schoenen, bent collegiaal en bent iemand die verantwoordelijkheid neemt. Daarnaast is het van belang dat je goede kennis van en ervaring met ADP-software (Perman en/of IHCM en/of Celergo) hebt.

Het betreft een tijdelijke opdracht voor 32 uur per week, gedurende een periode van minimaal 3 maanden, met optie op verlenging. Het aantal gewenste uren is eventueel bespreekbaar. Het uitgangspunt is dat er grotendeels vanuit kantoor wordt gewerkt, er wordt gehecht aan een grote mate van collegialiteit en samenwerken. De opdracht is zowel op zzp-basis als middels een projectovereenkomst via PHOCUS in te vullen.

Voor meer informatie over de opdracht en/of procedure kun je contact opnemen met ) of Gerwin Bovenberg ), o.v.v. opdrachtnummer O230113.

Ben jij de Interim Salarisadministrateur die wij zoeken? Solliciteer dan vandaag nog!


Heb je vragen? Neem contact op met onze recruiter .

PHOCUS
Elzenlaan 1-B
2481 LZ Woubrugge
+31 (0)172 519 900


PHOCUSWorx
HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier
Vasteland 78
3011 BN Rotterdam
+31 (0)172 519 900


Functie: interim salarisadministrateur Startdatum: 09-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Freelance Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 32 - 32 Neem dan contact op met PHOCUS via onbekend of onbekend.
Functie: interim salarisadministrateur Startdatum: 18-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Freelance Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 32 - 32

Functie:interim salarisadministrateur
Startdatum:08-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Freelance
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Uit Kaag & Braassem via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaag en Braassemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaag-en-braassemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag en Braassem
  2. Interim Salarisadministrateur Uit Kaag & Braassem 08-01-2024

Bekijk ook andere vacatures