Vacature Corporate recruiter

Corporate recruiter in Roelofarendsveen

Ben jij op zoek naar een leuke combi functie wat met marketing en recruitment te maken heeft? Dan zit je hier helemaal goed! Onze opdrachtgever is namelijk hard op zoek naar iemand met veel enthousiasme die zelfstandig, maar ook in teamverband kan werken. Jij bent namelijk heel handig met social media posts, maar vindt het ook heel leuk om een wervingscampagne op te zetten. Jij bent de persoon die het bedrijf ‘online’ verkoopt. Maar wat ga je nog meer doen?

  • Jij bent het aanspreekpunt voor alle recruitment marketing en zorgt voor het verbeteren van de employer branding, experience én onboarding;
  • Jij schrijft pakkende en bondige teksten en vacatures;
  • Jij verzorgt recruitment analyses, de arbeidsmarkt analyse en interne rapportages.

Ben jij handig op het gebied van social media óf juist marketing gerelateerd? Dat maakt niet uit. De opdrachtgever staat er namelijk open voor iemand die enthousiast is om te leren! Wel vind jij het leuk om te zoeken naar nieuwe kandidaten én hun te benaderen. Daarnaast ben jij communicatief vaardig en ben jij een goede gesprekspartner naar klanten en kandidaten.

Parttime of fulltime dienstverband, dit is bespreekbaar!Functie:Corporate Recruiter, Commercieel klantenservice medewerker (sales)
Startdatum:12-12-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3300 – 3300
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via e.vanmarwijk@werk.olympia.nl of 071 566 57 24. Of bezoek hun website https://159.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Kaag en Braassemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaag-en-braassemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag en Braassem
  2. Corporate recruiter Olympia 12-12-2023

Bekijk ook andere vacatures