Vacature Medewerker Administratie Laboratoria

Medewerker Administratie Laboratoria in Roelofarendsveen

Naktuinbouw

Medewerker Administratie Laboratoria

Roelofarendsveen € 2.560 - € 3.260 per maand Laboratoria / Ontvangst en voorbereiding

Vacature details Solliciteren

Functieomschrijving

Voor de administratie van het toets laboratorium in Roelofarendsveen zijn wij op zoek naar een medewerker Administratie voor 32-40 uur.


Wat ga je doen?

Als medewerker administratie ondersteun je diverse afdelingen van het laboratorium in de dagelijkse praktijk. Je zorgt voor de administratieve afhandeling van de diverse typen monsters (plantmateriaal) die we op het laboratorium toetsen. Je voert daarbij diverse controle stappen uit op het administratieve proces. Hiermee waarborg je de kwaliteitsnorm. Zowel telefonisch als via email ben je een aanspreekpunt voor externe klanten en collega's binnen Naktuinbouw. Daarbij draai je je hand niet om voor het uitzoeken van complexe administratieve vraagstukken.


Wie zijn wij?

Naktuinbouw is de kwaliteitsdienst voor de tuinbouwsector. De Nederlandse tuinbouwsector is internationaal toonaangevend. Naktuinbouw vervult een maatschappelijke rol door het bevorderen en bewaken van de kwaliteit en gezondheid van het teeltmateriaal. Het toets laboratorium biedt voor alle professionele bedrijven in de tuinbouw diverse laboratoriumbepalingen, waarmee de gezondheid en kwaliteit van plantmateriaal kan worden vastgesteld. Er wordt gebruik gemaakt van geavanceerde en betrouwbare technieken gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Wij zijn een financieel gezonde werkgever met een (internationaal) uitstekende reputatie, waarin medewerkers in een open en informele wijze met elkaar omgaan.


Wie ben jij?

Je houdt van aanpakken en vindt het leuk om in een klein team te werken, waarbij samenwerking een belangrijke rol speelt. Daarnaast vind je het ook niet erg om soms zelfstandig aan de slag te moeten gaan. Je hebt goede kennis van en ervaring met Microsoft Office (Word, Excel en Outlook) en een snelle typevaardigheid. Je bent flexibel en makkelijk in de omgang en je vindt het niet vervelend om de handen uit de mouwen te steken.

Vind je het leuk dat elke dag weer een verrassing is en heb je een gezonde dosis humor? En heb je daarnaast mbo werk- en denkniveau? Dan ben jij degene die we zoeken.


Wat bieden wij jou?

Wij bieden een interessante, veelzijdige functie aan in een ambitieuze organisatie. Daar hoort vanzelfsprekend een passende waardering bij (tussen € 2560 en € 3260 bruto per maand en een eindejaarsuitkering van 5,05%). Je krijgt bij ons de ruimte om je te ontwikkelen, opleidingen te volgen en je toekomstperspectief te verbeteren. Verder hebben we interessante secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een gunstige pensioenregeling, zes weken vakantie, reiskostenvergoeding, een aanvullende ziektekostenvergoeding en een persoonlijk budget voor duurzame inzetbaarheid.


Voor vragen neem je contact op met (), tel . Je kunt tot en met 19 december op deze vacature reageren. Stuur je sollicitatiebrief en CV naar

Roelofarendsveen , Zuid-Holland , Nederland

€ 2.560 - € 3.260 per maandFunctie:medewerker administratie laboratoria
Startdatum:06-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2560 – 3260
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Naktuinbouw via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaag en Braassemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaag-en-braassemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag en Braassem
  2. Medewerker Administratie Laboratoria Naktuinbouw 06-12-2023

Bekijk ook andere vacatures