Vacature Payroll Specialist

Payroll Specialist in Woubrugge

  • Redactie Kaag en Braassem
  • 10-01-2024

Payroll Specialist in Woubrugge

Payroll Specialist (interim)

Onze opdrachtgever is een toonaangevende producent van diervoeders. Zij biedt haar klanten advies en technologie om een optimaal duurzame manier van produceren te bewerkstelligen.

De organisatie telt in Nederland richting de 900 collega's.
In verband met het vertrek van een collega en de vele uitdagingen die een deels internationale werkomgeving met zich meebrengt, is men op zoek naar een ervaren payroll specialist, op interim-basis, die de komende maanden het operationele proces kan ondersteunen.
Daarnaast is er ook behoefte dat er iemand komt die kan meewerken aan projecten om de werkprocessen tegen het licht te houden en te verbeteren.

Het payroll team bestaat uit 4 personen, er is een hechte samenwerking met het HR Service Center, een gezellig, meedenkend team met veel kennis.

Samengevat

  • start zo spoedig mogelijk
  • bij voorkeur 32 uur, bespreekbaar
  • in ieder geval tot maart, met een optie op verlenging
  • omgeving oostelijk Brabant, hybride werken mogelijk

Wat ga je doen?

Je bent als interim Payroll Specialist met 3 andere teamcollega's verantwoordelijk voor alles wat de maandelijkse salarisverwerking van een kleine 900 collega's betreft.
En die kan soms best uitdagend door haar complexiteit zijn omdat er door overname van bedrijven verschillende onderdelen zijn, met verschillende arbeidsvoorwaardenregelingen, en lang niet alles (al) geharmoniseerd is.
Het bedrijf is internationaal georienteerd en werkt met AFAS.

Een greep uit de werkzaamheden: verzamelen, controleren, akkorderen en verwerken van mutaties in AFAS, coördineren van de uitvoering van alle compensation & benefits (zoals salarissen, toeslagen, sociale zekerheid, pensioenopbouw, pensioenbetalingen), beantwoorden van vragen van medewerkers over salaris-gerelateerde onderwerpen en controle (toets op het beleid) en goedkeuring van declaraties.

Er wordt veel met toeslagen gewerkt, er zijn internationale componenten zoals grenswerkers, expats en 30%-regelingen. Rapportages zijn ook onderdeel van het werk. De totale payroll, behalve de betaling, ligt dus op de afdeling en daarvoor ben je gezamenlijk verantwoordelijk.

Wat breng je mee?

Het betreft een tijdelijke opdracht voor, als uitgangspunt, 32 uur. Voor een periode van minimaal tot maart, met de optie op verlenging. De opdracht is zowel op zzp-basis als middels een projectovereenkomst via PHOCUS in te vullen.

Voor meer informatie over de opdracht en/of procedure kun je contact opnemen met ) of Patricia Buitendijk ).

Ben jij de Payroll Specialist die wij zoeken? Solliciteer dan vandaag nog!


Functie: payroll specialist Startdatum: 09-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Freelance Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 32 - 32 Neem dan contact op met PHOCUS via onbekend of onbekend.

Functie:payroll specialist
Startdatum:08-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Freelance
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met PHOCUS Salaris via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaag en Braassemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaag-en-braassemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag en Braassem
  2. Payroll Specialist PHOCUS Salaris 08-01-2024

Bekijk ook andere vacatures