Vacature HR Business Partner

HR Business Partner in Woubrugge

HR Business Partner

Door heel Nederland 24 - 40 uur

Voor onze opdrachtgevers, verspreid door heel Nederland, werft PHOCUS met grote regelmaat op exclusieve basis een HR Business Partner. De organisaties voor wie wij werven zijn actief in alle denkbare branches en variëren van kleine stichting tot toonaangevende grote commerciële organisaties. Ook zijn het zowel nationaal als internationaal georiënteerde organisaties. Uiteraard is de exacte inhoud van jouw functie als HR Business Partner afhankelijk van de organisatie waar je voor kiest, maar globaal kun je denken aan onderstaand takenpakket en gewenst kandidaatsprofiel. Als HR Business Partner heb je een passie voor mensen, acteer je zowel op strategisch/tactisch als operationeel niveau en ben je regelmatig kartrekker bij HR gerelateerde projecten.

Samengevat

 • Werkweek: 24 - 40 uur per week
 • Salaris: € 3.500 - € 5.500 bruto per maand (in overleg op basis van ervaring)
 • Werkvorm: hybride
 • Ervaring: minimaal 5 jaar ervaring
 • Opleidingsniveau: HBO/WO

Wat ga je doen?

In de rol van HR Business Partner ben je, vaak samen met jouw collega adviseurs en de HR Manager, verantwoordelijk voor het ontwikkelen van het strategisch HR beleid en de implementatie hiervan in de praktijk. Hierbij kun je denken aan het jaarplan, maar ook projectmatige onderwerpen als management development, workforce & succession planning, performance cyclus, employer branding, onboarding en digitalisering.

Hiernaast ben je gesprekspartner en adviseur voor het management voor 2e en 3e lijns HR onderwerpen, zoals functioneren, ontwikkeling, verzuim en werving op tactisch en strategisch niveau. Daarnaast ben je vaak verantwoordelijk voor jouw eigen "business". Je coacht de managers in hun rol als leidinggevende, waarbij je begeleidend en adviserend optreedt en de daadwerkelijke uitvoering in de lijn kan plaatsvinden.

Tenslotte leid je of participeer je in projecten, al dan niet internationaal, op bijvoorbeeld eerder genoemde onderwerpen.

Wat breng je mee?

Je bent een enthousiaste, dienstverlenende persoonlijkheid en je hebt een hands-on werkmentaliteit. Je bent proactief, deinst niet terug van hectiek en je combineert vakkennis met een pragmatische instelling. Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk. Daarnaast ben je een teamplayer en ben je vanuit expertise en sensitiviteit in staat om zowel een sturende als samenwerkende rol te pakken.

Tenslotte herken je jezelf ook in onderstaande punten:

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een afgeronde opleiding richting Human Resources Management;
 • Je vindt het leuk om naast jouw adviestakenpakket eigenaarschap te nemen over de HR gerelateerde projecten
 • Je hebt minimaal 3-6 jaar ervaring als HR Business Partner of Adviseur;
 • Je neemt verantwoordelijkheid voor jouw business units, gaat hierin proactief te werk en weet vertrouwen te krijgen en een goede relatie te bouwen;
 • Je hebt passie voor en ervaring met het optimaliseren en professionaliseren van HR processen.

Arbeidsvoorwaarden

Je treedt rechtstreeks in dienst bij onze opdrachtgever voor een werkweek van 24- 40 uur. PHOCUS zorgt dat haar opdrachtgevers concurrerende arbeidsvoorwaarden bieden, waaronder minimaal een marktconform salaris, solide secundaire arbeidsvoorwaarden en doorgaans de mogelijkheden om hybride te werken. Hiernaast uiteraard de mogelijkheden om je vaardigheden als HR Professional verder te ontwikkelen.

Over de sollicitatieprocedure

Herken jij jezelf (deels) in dit profiel en heb jij interesse om in dienst te treden bij een opdrachtgever van PHOCUS? Na ontvangst van jouw cv neemt een PHOCUS consultant contact met jou op om een (online) kennismaking in te plannen.

HR Business Partner

PHOCUS
Elzenlaan 1-B
2481 LZ Woubrugge
+31 (0)172 519 900

PHOCUSWorx
HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier
Vasteland 78
3011 BN Rotterdam
+31 (0)172 519 900
Functie:hr business partner
Startdatum:09-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5500
Uren per week:24 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met PHOCUS via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaag en Braassemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaag-en-braassemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Kaag en Braassem
 2. HR Business Partner PHOCUS 09-01-2024

Bekijk ook andere vacatures