Vacature Business Analist

Business Analist in Roelofarendsveen

Business Analist

Business Analist bij De Carpentier-Mooren Groep

De Carpentier-Mooren Groep is een ambitieuze en groeiende organisatie. In de Randstad zijn wij een toonaangevende partner op het gebied van keukens, wooninrichting, bouwmaterialen, (tuin)hout en ijzerwaren. Onze vestigingen vind je in Aalsmeer, Roelofarendsveen en Wormerveer.

De Carpentier-Mooren Groep groeit hard qua klanten, projecten en producten. Om ervoor te zorgen dat we de goede aansluiting behouden tussen onze software en de behoeften van onze klanten en collega's, zijn we op zoek naar een business analist die de business, onze werkwijzen en processen begrijpt en daarin zelfstandig projecten opzet, aanpakt en samen met de collega's uitvoert.

Als business analist voor onze interne organisatie draag je samen met het team de verantwoordelijkheid om de organisatiedoelstellingen te bereiken door de behoeften van de business op diverse niveaus te analyseren en implementeren.

Bovendien ben je een expert op het gebied van end-to-end processen en de volledige waardeketen, waarbij je aandacht hebt voor de organisatie, processen, informatiestromen en technologie. Dankzij je helikopterview ben je in staat onze collega's optimaal te ondersteunen.

Deze aspecten dragen bij aan de ontwikkeling van een doeltreffende en efficiënte bedrijfsvoering die in lijn is met de visie en missie van onze organisatie en de tactisch-strategische invulling daarvan. Als business analist zorg je ervoor dat op tactisch en operationeel niveau taken en projecten bijdragen aan het verwezenlijken van de organisatiedoelstellingen waarbij jij onze manager IT ondersteunt.

Wil jij werken in een leuk team, waarbij professionaliteit, teamspirit, humor en vooral jouw persoonlijke ontwikkeling een belangrijke rol spelen? Dan is deze baan jou op het lijf geschreven!

Jouw taken bestaan onder andere uit

· Jij pakt zelfstandig projecten op en voert deze samen met de collega's uit;

· Jij kunt zelfstandig plannen, prioriteren en taken, projecten en processen formuleren en uitvoeren;

· Jij neemt de lead met betrekking tot de communicatie met betrekking tot de verschillende (lopende en nieuwe) projecten en neemt jouw (ICT)collega's hierin vol enthousiasme mee;

· Up-to-date houden van werkinstructies, procesafspraken en procedures.

Jouw profiel

· Jij bent ondernemend en betrouwbaar;

· Jij bent flexibel; je draait volledig mee in het team en ondersteunt tevens bij het afhandelen van de dagelijkse support(tickets);

· Jij hebt kennis van en ervaring met Business Central en/of andere grote applicaties zoals Simar en Afas;

· Jij hebt ervaring met Excel en data-analyse. Ervaring met EDI is een pré;

· Kennis van Microsoft 365 is een absolute voorwaarde;

· Jij bent een teamplayer maar kan ook goed zelfstandig werken;

· Je bent flexibel en stressbestendig;

· Jij kunt je uitstekend mondeling en schriftelijk uitdrukken in en beheerst de Nederlandse en Engelse taal;

· Jij kunt constructieve feedback ontvangen maar ook geven;

· Jij bent 32 maar bij voorkeur 40 uur per week beschikbaar;

· Jij staat van nature in de probleemoplossende modus en hebt een proactieve werkhouding.

Wij bieden

Bij De Carpentier-Mooren Groep werk je in een informele, transparante "platte' organisatie met een open communicatie, korte lijnen waarin eigen inbreng, verantwoordelijkheid en betrokkenheid centraal staan.

Natuurlijk bieden wij je een marktconform salaris, een telefoon, laptop, opleidingsmogelijkheden, een goede pensioenregeling, een decemberuitkering (conform CAO Hibin), een personeelsfeest, kerstpakket en attentie met Pasen en sinterklaas ofwel wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast heeft De Carpentier-Mooren Groep de Bouw.Coach Academy waarbij jij ongelimiteerd gebruik mag maken van de cursussen die wij aanbieden. Maar het allerbelangrijkste: Wij bieden jou graag veel werkplezier in een leuk team.

· Veel mogelijkheid voor eigen initiatief en inbreng

· Een enthousiaste en dynamische werkomgeving met minstens net zulke enthousiaste collega's

· Elke dag vers fruit

· Regelmatig leuke (team) activiteiten en borrels

· Mogelijkheid tot hybride werken na de inwerkperiode

Waar ga jij werken?

Onder De Carpentier-Mooren Groep vallen diverse bouw gerelateerde bedrijfsonderdelen. Onze vestigingen vind je in Aalsmeer, Roelofarendsveen en Wormerveer. Je standplaats is Roelofarendsveen.


Wij zijn een professionele organisatie, maar ademen nog altijd de warme en karakteristieke sfeer van een familiebedrijf uit. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf met circa 190 trotse medewerkers. In 2021 bestonden wij 100 jaar en mogen sindsdien het predicaat Hofleverancier voeren en daar zijn wij trots op!

Waarom zou je reageren?

Je komt terecht in een open (familie)cultuur waar onze vier kernwaarden centraal staan: duurzaam, ondernemend, kenniscentrum en betrouwbaar waarbij onze persoonlijkheid als sympathiek, gepassioneerd, ambitieus en vakkundig omschreven is. Dit merk je direct terug op de werkvloer. De lijnen zijn kort en er wordt vaak verbinding gezocht met alle levels binnen de organisatie. Daarnaast is niet alleen onze organisatie, maar de hele wereld continu in ontwikkeling wat vraagt om steeds weer te kijken wat beter zou kunnen.

Inclusiviteit & diversiteit

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. We geloven dat diversiteit in een team belangrijk is voor ons als lerende organisatie, die voorop wil blijven lopen in de wereld van werk. Want juist verschillen tussen mensen zorgen voor groei, van collega's, klanten, kandidaten en daarmee van De Carpentier-Mooren Groep. Herken jij je in dit functieprofiel? We ontmoeten je graag!

Interesse?

We nodigen je graag uit om te solliciteren. Wij ontvangen graag je CV en motivatie. Neem voor eventuele vragen contact op met Sylvia Uittenbogaard op


CarpentierMooren
Veenderveld 114
2371 TX Roelofarendsveen

Ma t/m Vr 07.00 - 17.00
Zaterdag 08.00 - 12.00

Tel nr:


Ma t/m Vr 07.00 - 17.00
Zaterdag 08.00 - 12.00

Tel nr:Functie:business analist
Startdatum:28-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Carpentier-Mooren Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaag en Braassemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaag-en-braassemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag en Braassem
  2. Business Analist De Carpentier-Mooren Groep 28-11-2023

Bekijk ook andere vacatures