Vacature Keurmeester Groentegewassen Noord-Holland

Keurmeester Groentegewassen Noord-Holland in Roelofarendsveen

Wij zoeken een keurmeester voor de unit Bedrijfskeuringen voor 32-40 uur per week in de regio Noord-Holland.

Dit ga je doen

Als keurmeester bezoek je kwekers, telers en handelsbedrijven in de sector groente- en bloemisterijgewassen met de nadruk op de zadensector.

Je voert keuringen uit op productie van teeltmateriaal van diverse gewassen in de volle grond en onder glas. Je houdt toezicht op de kwaliteit en inspecteert de plantgezondheid. Ook controleer je de administratie op traceerbaarheid, eisen en dekkingen, instandhoudingen en klachten.

Op termijn wordt ook ingewerkt om inspecties en bemonsteringen uit bij importeurs en exporteurs.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Roelofarendsveen. Je bent onderdeel van een team, maar werkt zelfstandig vanuit huis.

Wie zijn wij?

Naktuinbouw is de kwaliteitsdienst voor de tuinbouwsector. Wij onderzoeken rassen, keuren en inspecteren plantmateriaal in opdracht van de overheid en toetsen op ziekten en plagen. Hierdoor kunnen tuinbouwondernemers hun gezond plantmateriaal over de hele wereld verhandelen. En zo leveren wij samen een bijdrage aan wereldwijde voedselvoorziening.

Naktuinbouw is een financieel gezonde werkgever en heeft oog voor duurzaam en milieubewust werken. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich bij ons thuis, gezien en gewaardeerd voelt. Iedereen krijgt goede kansen om zich te ontwikkelen. Werken in divers samengestelde teams verruimt ons denken en maakt ons werk effectiever en leuker. We nodigen iedereen met interesse uit te solliciteren. Diversiteit maakt onze organisatie rijker!

Wie ben jij?

• Je hebt een tuinbouwopleiding op minimaal mbo-niveau en werkervaring in de tuinbouwsector. Je hebt ervaring met plantenziekten en kwaliteitssystemen.

• Verder ben je initiatiefrijk, zelfstandig, besluitvaardig en leergierig.

• Als keurmeester ben je een ambassadeur van Naktuinbouw. Dat betekent dat je communicatief sterk, onafhankelijk en integer bent. Een rijbewijs B is noodzakelijk.

Dit bieden wij jou

Wij bieden jou maatschappelijk betekenisvol werk in een ambitieuze organisatie. Daar hoort vanzelfsprekend een passende waardering bij. Je verdient tussen € 3.000,- en € 4.000,- bruto bij 40 uur per week en een eindejaarsuitkering van 5,2%. Je krijgt jaarlijks zes weken vakantie.

Je krijgt een bedrijfsauto, telefoon en laptop voor je werk en bijkomende kosten kun je declareren.

Je krijgt bij ons de ruimte om je te ontwikkelen, opleidingen te volgen en je toekomstperspectief te verbeteren. Zo heb je onbeperkt toegang tot e-learnings gericht op persoonlijke ontwikkeling. Gezond en vitaal blijven en werken met plezier vinden wij belangrijk. We vergoeden:

• 75% van jouw pensioenpremie

• € 55 per maand voor thuiswerkkosten

• tot €31 per maand voor jouw aanvullende zorgverzekering

• € 260 per jaar voor sport (artikelen/abonnementen) en persoonlijke ontwikkeling

Meer weten?

Bekijk onze bedrijfsvideo’s

Voor vragen neem je contact op via e-mail met Erik van Ede (Manager Bedrijfskeuringen) telefoonnummer: 06 46713099  e.v.ede@naktuinbouw.nl  Solliciteer uiterlijk 31 december via de button op onze werkenbij site.

Selectiegesprekken worden gehouden op 9 en 12 januari.Functie:Keurmeester Groentegewassen
Startdatum:01-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3000 – 4000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Naktuinbouw via personeelszaken@naktuinbouw.nl of 629550616. Of bezoek hun website https://werkenbij.naktuinbouw.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Kaag en Braassemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaag-en-braassemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag en Braassem
  2. Keurmeester Groentegewassen Noord-Holland Naktuinbouw 01-12-2023

Bekijk ook andere vacatures