Vacature Klantbeheerder/Fiscalist

Klantbeheerder/Fiscalist in Roelofarendsveen

Wij zoeken een KLANTBEHEERDER / FISCALIST

In verband met de verdere groei van ons kantoor zijn wij op zoek naar een:

-KLANTBEHEERDER/FISCALIST

De functie vereist zowel kennis van jaarrekeningen als fiscale kennis in de ruimste zin van het woord. Indien kennis ontbreekt zal je daar intern of extern in begeleid kunnen worden. Je zal verder veel klantcontact hebben en samenwerken met collega's om onze klanten te helpen.

Kenmerken van onze wijze van werken zijn persoonlijke betrokkenheid bij onze klanten, het streven naar eenvoudige oplossingen en kwaliteit. Checklists en procedures zijn niet ons ding. Uiteraard is het wel belangrijk om goede vastleggingen te maken.

Wij kijken tijdens de uitvoering van onze werkzaamheden bedrijfsbreed naar de opdrachten en wij attenderen onze klanten graag op administratieve, fiscale en bedrijfseconomische mogelijkheden.

Wat voor een type zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar iemand die zelfstandig werkt en de opdrachten zelfstandig kan uitvoeren en afronden (eigen klantenportefeuille). Daarbij fungeer je als vraagbaak / sparringpartner voor onze klanten waarbij je kan denken aan de uitvoering van de volgende werkzaamheden:

- Opstellen van management rapportages;

- Beoordelen en bespreken van jaarrekeningen;

- Oplossen van financiële en/of fiscale vraagstukken en deze met onze klanten bespreken.

Het zou fijn zijn als je 40 uur kunt werken. Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.

Als je verder de ambitie hebt om door te groeien naar een functie is het management van ons kantoor behoort dat tot de mogelijkheden.

Opleiding

Wij denken dat een hbo-opleidingsniveau een minimale vereiste is voor deze functie. Verder is het handig als je al enige kennis en ervaring hebt in deze branche.

Wie zijn wij? Administratiekantoor 1015:
Administratiekantoor 1015 is een jong en relatief klein administratiekantoor, dat zich kenmerkt door eenvoud, kwaliteit en betrouwbaarheid. Ons kantoor richt zich met name op kleinere ondernemers en zelfstandigen. Daarbij vinden wij betrokkenheid en korte lijnen heel belangrijk. Voor meer informatie: www.administratie1015.nl

Administratiekantoor 1015

Stationsstraat 1h
2371 SH Roelofarendsveen
Joost Ouwerkerk
René KoekFunctie:klantbeheerder fiscalist
Startdatum:09-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Joost Ouwerkerk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaag en Braassemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaag-en-braassemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag en Braassem
  2. Klantbeheerder/Fiscalist Joost Ouwerkerk 09-12-2023

Bekijk ook andere vacatures