Vacature Financieel medewerker

Financieel medewerker in Roelofarendsveen

Als financieel medewerker bij dit bedrijf in Roelofarendsveen ben je verantwoordelijk voor het verwerken van de bankmutaties en de incasso’s van de verschillende bedrijfsonderdelen. Je zorgt voor de afhandeling van herinneringen en aanmaningen, maar beantwoord ook de mail en telefoon. In deze functie is het belangrijk dat je nauwkeurig werkt, maar ook in oplossingen denkt. Loopt je ergens tegenaan, dan heb je gelukkig genoeg collega's om jou te helpen!

Jouw taken bestaan uit de volgende werkzaamheden:

  • Controleren en uitzoeken van tussenrekeningen;
  • Afhandeling betalingen van de webshop;
  • Bijbehorende facturatie;

Je bent in staat om het overzicht te kunnen bewaken en samen met jouw collega's heb je een snel schakelvermogen. Deze functie is parttime of fulltime beschikbaar voor 24 tot 40 uur per week.Functie:Financieel medewerker, Financieel administratief medewerker
Startdatum:18-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2700 – 2700
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via k.vanderborn@werk.olympia.nl of 071 566 57 24. Of bezoek hun website https://159.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Kaag en Braassemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaag-en-braassemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag en Braassem
  2. Financieel medewerker Olympia 18-01-2024

Bekijk ook andere vacatures