Vacature Fulfilment Specialist

Fulfilment Specialist in Roelofarendsveen

FABRIEK

Jouw e-fulfillment specialist.

Pakkettenfabriek

Vanuit onze magazijnen in de buurt van Leiden verzorgen wij de e-fulfillment voor een grote diversiteit aan webstores en merken. De pakketten worden met passie ingepakt en verstuurd om de beste beleving te geven aan de klant en natuurlijk, aan jou.
Wij denken graag mee in het vinden van de beste strategieën in opslag en verzending voor verschillende producten.

ONZE MISSIE

E-fulfillment is waar de Pakkettenfabriek om draait. Wij zijn specialist in het verpakken en versturen van pakketten. Samen met jou zullen wij er alles aan doen om de beste kwaliteit voor verpakking én verzending na te streven. Door onze eindeloze mogelijkheden kan dit worden waargemaakt. Het is niet voor niets dat de mooiste merken ons al wisten te vinden. Worden jouw pakketten binnenkort ook door ons verzonden?

Bij de Pakkettenfabriek is het mogelijk.


TOEGANKELIJKHEID

Meedenken met jou als ondernemer, is iets wat wij bij de Pakkettenfabriek maar al te graag doen. Het vinden van de beste manier om jouw product binnen de e-fulfillment wereld te realiseren is iets waar wij ons graag samen met jou over buigen. Deze toegankelijkheid is iets waar jij als klant altijd van op aan kan. Ligt jouw product 1 of 5 jaar in de Pakkettenfabriek? Dat maakt voor ons niet uit. Jij kan altijd bij ons terecht met jouw vragen.Functie:fulfilment specialist
Startdatum:22-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Pakkettenfabriek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaag en Braassemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaag-en-braassemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag en Braassem
  2. Fulfilment Specialist De Pakkettenfabriek 22-12-2023

Bekijk ook andere vacatures