Vacature Teamleider IJzerwaren

Teamleider IJzerwaren in Roelofarendsveen

 • Redactie Kaag en Braassem
 • 17-01-2024

Teamleider IJzerwaren in Roelofarendsveen

Teamleider ijzerwaren (fulltime)

CarpentierMooren is een totaalleverancier en partner voor professionals in de bouw. We bieden een breed en professioneel assortiment bouwproducten, (tuin)hout en ijzerwaren voor de ruwbouw en afbouw van huis en tuin. Wij zijn onderdeel van De Carpentier-Mooren Groep. Carpentier-Mooren Groep bestaat 102 jaar. Onze vestigingen vind je in Aalsmeer, Roelofarendsveen en Wormerveer.

Wij zoeken een enthousiaste, daadkrachtige collega met overtuigingskracht voor de afdeling ijzerwaren en gereedschappen waar wij ons onderscheiden als specialist door het leveren van vakkundig en vriendelijk advies en een breed assortiment producten van de juiste kwaliteit en prijs.


Jij bent samen met je team verantwoordelijk voor de vestiging Roelofarendsveen. Onze klanten zijn met name aannemers uit de omgeving. Deze komen naar onze winkel om producten te halen, maar plaatsen hun bestelling ook telefonisch of per mail. Jij stuurt het team aan en zorgt ervoor dat onze klanten zo goed mogelijk worden geholpen. Uiteraard werk je zelf net zo hard mee en delegeer je waar nodig. Natuurlijk zorg je ervoor dat de winkel er altijd zo optimaal mogelijk uitziet. Je werkt daarnaast nauw samen met je collega's in Aalsmeer. Samen staan wij sterk! Kortom een leuke, afwisselende functie in een dynamische omgeving.


 • Je hebt leidinggevende ervaring, het liefst bij een groothandel in ijzerwaren of soortgelijke groothandel;
 • Je bent ondernemend en goed in het opbouwen en beheren van relaties;
 • Affiniteit met automatisering is een must;
 • Je bent communicatief vaardig en vindt het leuk om collega's te coachen;
 • Uiteraard werk je zeer accuraat en kom jij altijd je afspraken na;
 • Je bent zeer klant- en resultaatgericht;
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;

Wat bieden wij?


Bij De Carpentier-Mooren Groep werk je in een informele organisatie met korte lijnen waarin eigen inbreng, verantwoordelijkheid en betrokkenheid centraal staan. Natuurlijk bieden wij je een marktconform salaris, bedrijfskleding, opleidingsmogelijkheden, een goede pensioenregeling, een decemberuitkering (conform CAO Hibin), dagelijks vers fruit, een personeelsfeest, kerstpakket en attentie met Pasen en sinterklaas ofwel wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast heeft De Carpentier-Mooren Groep de Bouw.Coach Academy waarbij jij ongelimiteerd gebruik mag maken van de cursussen die wij aanbieden.

Maar het allerbelangrijkste: Wij bieden jou graag veel werkplezier in een leuk team!


Je komt terecht in een open (familie)cultuur waar onze vier kernwaarden centraal staan: duurzaam, ondernemend, kenniscentrum en betrouwbaar waarbij onze persoonlijkheid als sympathiek, gepassioneerd, ambitieus en vakkundig omschreven is. Dit merk je direct terug op de werkvloer. De lijnen zijn kort en er wordt vaak verbinding gezocht met alle levels binnen de organisatie. Daarnaast is niet alleen onze organisatie, maar de hele wereld continu in ontwikkeling wat vraagt om steeds weer te kijken wat beter zou kunnen.

Waar ga jij werken?


Onder De Carpentier-Mooren Groep vallen diverse bouw gerelateerde bedrijfsonderdelen. Onze vestigingen vind je in Aalsmeer, Roelofarendsveen en Wormerveer. Je standplaats is Roelofarendsveen.
Wij zijn een professionele organisatie, maar ademen nog altijd de warme en karakteristieke sfeer van een familiebedrijf uit. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf met circa 190 trotse medewerkers. In 2021 bestonden wij 100 jaar en mogen sindsdien het predicaat Hofleverancier voeren en daar zijn wij trots op!


Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. We geloven dat diversiteit in een team belangrijk is voor ons als lerende organisatie, die voorop wil blijven lopen in de wereld van werk. Want juist verschillen tussen mensen zorgen voor groei, van collega's, klanten, kandidaten en daarmee van De Carpentier-Mooren Groep. Herken jij je in dit functieprofiel? We ontmoeten je graag!

Interesse?


We nodigen je graag uit om te solliciteren. Via de sollicitatiebutton ontvangen wij graag je CV en motivatie. Neem voor eventuele vragen contact op met Sylvia Uittenbogaard op


CarpentierMooren
Veenderveld 114
2371 TX Roelofarendsveen

Ma t/m Vr 07.00 - 17.00
Zaterdag 08.00 - 12.00

Tel nr:


Ma t/m Vr 07.00 - 17.00
Zaterdag 08.00 - 12.00

Tel nr:


Functie: teamleider ijzerwaren Startdatum: 16-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Functie:teamleider ijzerwaren
Startdatum:21-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Uit Kaag & Braassem via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaag en Braassemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaag-en-braassemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Kaag en Braassem
 2. Teamleider IJzerwaren Uit Kaag & Braassem 21-01-2024

Bekijk ook andere vacatures