Vacature Verkoopmedewerker Binnendienst Balie

Verkoopmedewerker Binnendienst Balie in Roelofarendsveen

Verkoopmedewerker Binnendienst Balie

 • Verkoopmedewerker binnendienst hout- en bouwmaterialen (32 - 40 uur) - Aalsmeer
 • Verkoopmedewerker balie ijzerwaren & gereedschappen - Aalsmeer

CarpentierMooren is een totaalleverancier en partner voor professionals in de bouw. We bieden een breed en professioneel assortiment bouwproducten, (tuin)hout en ijzerwaren voor de ruwbouw en afbouw van huis en tuin. Wij zijn onderdeel van De Carpentier-Mooren Groep. Onze vestigingen vind je in Aalsmeer, Roelofarendsveen en Wormerveer.

Ter uitbreiding van ons team in Roelofarendsveen zijn wij op zoek naar een ambitieuze collega voor de functie van

Verkoopmedewerker balie en binnendienst hout- en bouwmaterialen (32-40 uur)

Je bent hét aanspreekpunt voor onze professionele afnemers. Je houdt je actief bezig met de balieverkoop waarbij jij het eerste aanspreekpunt bent, telefonische verkoop, orderinvoer, het uitbrengen van offertes en het consequent opvolgen van verkoopacties. Je wordt super enthousiast van klanten die koopsignalen afgeven en van "leads" die je worden aangedragen door je buitendienst collega's. Beiden weet je door je vakkennis en commercieel inzicht feilloos om te zetten in de allerbeste verkoopdeal. Jouw commerciële kwaliteiten garanderen onze professionele uitstraling.

 • Je hebt een aantal jaren ervaring in de branche en kent de markt, bij voorkeur in de regio;
 • Ervaring met de verkoop van hout en bouwmaterialen is een must;
 • Je legt makkelijk contact met klanten en je vindt het fantastisch om commerciële successen te behalen;
 • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en een proactieve instelling;
 • Je bent zeer klant- en resultaatgericht;
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • Afgeronde MBO opleiding of gelijkwaardig niveau verkregen door werkervaring;
 • Ervaring met Microsoft Navision en/of Business Central is een pré.

Wat bieden wij?

Bij De Carpentier-Mooren Groep werk je in een informele organisatie met korte lijnen waarin eigen inbreng, verantwoordelijkheid en betrokkenheid centraal staan. Natuurlijk bieden wij je een marktconform salaris, opleidingsmogelijkheden, een goede pensioenregeling, een decemberuitkering, een personeelsfeest, kerstpakket en attentie met Pasen en sinterklaas en elke dag vers fruit ofwel wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast heeft De Carpentier-Mooren de Bouw.Coach Academy waarbij jij ongelimiteerd gebruik mag maken van de cursussen die wij aanbieden.

Maar het allerbelangrijkste: Wij bieden jou graag veel werkplezier in een leuk team!

Waar ga jij werken?

Onder De Carpentier-Mooren Groep vallen diverse bouw gerelateerde bedrijfsonderdelen. Onze vestigingen vind je in Aalsmeer, Roelofarendsveen en Wormerveer. Je standplaats is Roelofarendsveen. Wij zijn een professionele organisatie, maar ademen nog altijd de warme en karakteristieke sfeer van een familiebedrijf uit. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf met circa 189 trotse medewerkers. In 2021 bestonden wij 100 jaar en mogen sindsdien het predicaat Hofleverancier voeren.

Je komt terecht in een open (familie)cultuur waar onze vier kernwaarden centraal staan: duurzaam, ondernemend, kenniscentrum en betrouwbaar waarbij onze persoonlijkheid als sympathiek, gepassioneerd, ambitieus en vakkundig omschreven is. Dit merk je direct terug op de werkvloer. De lijnen zijn kort en er wordt vaak verbinding gezocht met alle levels binnen de organisatie. Daarnaast is niet alleen onze organisatie, maar de hele wereld continu in ontwikkeling wat vraagt om steeds weer te kijken wat beter zou kunnen.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. We geloven dat diversiteit in een team belangrijk is voor ons als lerende organisatie, die voorop wil blijven lopen in de wereld van werk. Want juist verschillen tussen mensen zorgen voor groei, van collega's, klanten, kandidaten en daarmee van De Carpentier-Mooren Groep. Herken jij je in dit functieprofiel? We ontmoeten je graag!

Interesse?

We nodigen je graag uit om te solliciteren. Via de sollicitatiebutton ontvangen wij graag je CV en motivatie. Neem voor eventuele vragen contact op met Sylvia Uittenbogaard op telefoonnummer .


9,4 / 10 | 98% van de klanten raden ons aan!

Aalsmeer

CarpentierMooren
Oosteinderweg 91
1432 AG Aalsmeer

Ma t/m Vr 07.00 - 17.00
Zaterdag 08.00 - 13.00

Tel nr:

Roelofarendsveen

CarpentierMooren
Veenderveld 114
2371 TX Roelofarendsveen

Ma t/m Vr 07.00 - 17.00
Zaterdag 08.00 - 12.00

Tel nr:


Ma t/m Vr 07.00 - 17.00
Zaterdag 08.00 - 12.00

Tel nr:Functie:verkoopmedewerker binnendienst / balie
Startdatum:27-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Carpentier-Mooren Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaag en Braassemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaag-en-braassemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Kaag en Braassem
 2. Verkoopmedewerker Binnendienst Balie De Carpentier-Mooren Groep 27-12-2023

Bekijk ook andere vacatures