Vacature Senior Projectleider

Senior Projectleider in Roelofarendsveen

Senior Projectleider

32 - 40 uur per week

Wil jij ervoor zorgen dat elk bedrijf een plek heeft waar je graag wilt zijn ? Dat kan bij Heembouw! Wij maken projecten waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Een positieve impact maken op de omgeving is waar wij voor gaan. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met je collega's : een team van architecten, modelleurs, werkvoorbereiders en uitvoerders.
Ben jij als projectleider toe aan een volgende stap in je carrière? Lees dan snel verder.

Dit ga je doen

Waar mag je nou eigenlijk aan werken? Aan meerdere grote en ook complexe werken tegelijk. Als senior projectleider ben jij van a t/m z verantwoordelijk voor hetgeen wat er in de realisatiefase gebeurt. Daarnaast vragen wij jou ook om tijdens projecten alvast mee te kijken in de planontwikkelingsfase zodat jij ook daar jouw input kan geven. Als leidinggevende ben jij een motivator en inspirator voor andere collega's. Naast het behalen van de deadline, vind jij het net zo belangrijk dat het project met de hoogste kwaliteit en het beste rendement wordt afgerond. Een goede samenwerking in een team van collega's, partners en klant hoort voor jou bij een goedlopend project, jij zorgt dan ook voor:

 • Heldere en constructieve communicatie met de opdrachtgever, architect, constructeurs en adviseurs.
 • Regelmatig overleg in de vorm van bouwvergaderingen en werkbesprekingen.
 • Het coachen van andere collega's zoals de werkvoorbereiders en uitvoerders.
 • Duidelijke contracten en overzichtelijke maandelijkse financiële rapportages.
 • Behalen van kwaliteits- en rendementsdoelstellingen van alle projecten.
 • Implementeren, formuleren en bewaken van KAM-doelstellingen en -eisen.
 • Een continue informatiestroom over de gegevens van het project.

Naast het projectteam leiden en motiveren, ben jij ook mentor voor de andere projectleiders. Ook heb jij een kartrekkers rol binnen de klantgroep op één van de onderdelen als KAM, leveranciersmanagement of duurzaamheid . Cultuur vinden wij erg belangrijk binnen Heembouw, jij bent dan ook degene die hierin een actieve bijdrage levert.

Wie ben jij?

Jouw kwaliteit zorgt voor de mooiste resultaten. Als projectleider inspireer je de mensen met wie je werkt, geef je vertrouwen en duidelijkheid . Jij weet hoe je leiding moet geven. Je werkt graag met andere mensen samen en bent een prettige sparringpartner voor alle lagen in de organisatie. Je bent een organisatorisch talent, durft besluiten te nemen en gaat altijd voor het beste resultaat . Om bij elk project positieve verwondering op te roepen bij de klant, heb je het volgende in huis:

 • Hbo Bouwkunde of een soortgelijke studie.
 • Minimaal 5 jaar ervaring in het begeleiden van utiliteitsprojecten.
 • Betrokkenheid en bevlogenheid passen bij jou als persoon.
 • Een proactieve coaching stijl.

Wij bieden

Onze drive is een plek te creëren waar jij graag wil zijn . Zoals voor jou de klantwens centraal staat, zo staat voor ons jouw wens centraal. Waar wil je naartoe met je carrière en hoe bereiken we dat? Om te beginnen hebben wij het volgende voor jou geregeld:

 • Een goed salaris inclusief individueel tantième volgens de cao Bouw & Infra;
 • Een leaseauto, laptop, mobiele telefoon en een onkostenvergoeding;
 • Maar liefst 40 vrije dagen! Daarvan kun je er 20 zelf invullen qua planning (dit geldt bij een fulltime werkweek).
 • Daarnaast ook nog twee goede doelen dagen per jaar die jij zelf mag invullen bij een goede doelenorganisatie.
 • Bij Heembouw bieden wij de mogelijkheid om ook vanuit huis te werken. Je werkt minimaal twee afgesproken dagen met je team op kantoor, de overige dagen ben je vrij om thuis te werken of om toch naar kantoor te gaan. Wil je meer weten over het nieuwe samenwerken volgens Heembouw? Klik dan hier .
 • De mogelijkheid om elke dag gratis te sporten in onze kantoorgym!
 • Uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden, met mogelijkheden om door te groeien.
 • Een warm bad bij binnenkomst; een uitgebreid introductieprogramma van twee maanden, waarin je de hele organisatie ziet en leert kennen.

Kom je bij Heembouw werken, dan ga je werken bij een collegiale groep mensen die betrokken en loyaal is, mensen die samen werk leveren waar ze trots op zijn. En dan zijn we ook nog eens één van de meest financieel gezonde familie-bouwbedrijven van Nederland.

@Heembouw, daar wil je werken!

Heembouw heeft het allemaal: nieuwsgierigheid, originaliteit, ambitie, verbinding en concrete acties . Vol trots werken we met zijn 300-en samen aan de mooiste projecten. Continue innovatie en verbetering, met specialisten in huis en volgens de nieuwste technieken en methodes. En allemaal vanuit ons Lean fundament.
Van bakkerij tot postdepot; bij de klantgroep Bedrijfsruimten zorgen we voor het beste gebruik van de vloeroppervlakte. Ook een distributieruimte realiseren wij met oog voor detail en aandacht voor de klantvraag. Dat doen we samen met ons eigen architectenbureau Heembouw Architecten en vanuit Roelofarendsveen, Berkel & Rodenrijs, of zoals jij, vanuit Breda.

Kom jij waarde toevoegen @Heembouw?

Werk jij mee aan de realisatie van projecten bij de klantgroep bedrijfsruimten? Dan maken we graag kennis met je, dus reageer gelijk.

Werken bij Heembouw

 • Jouw ontwikkeling
 • Waarom Heembouw?
 • Student en starters
 • Onze recruiters
 • Beste Werkgever, alweer!


Functie:projectleider
Startdatum:10-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Heembouw via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaag en Braassemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaag-en-braassemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Kaag en Braassem
 2. Senior Projectleider Heembouw 10-11-2023

Bekijk ook andere vacatures