Vacature Bestuurslid PR

Bestuurslid PR in Oude Wetering

  • Over De Spreng

Bestuurslid - public relations en communicatie

Het bestuur van De Spreng is op zoek naar een Bestuurslid - Public Relations en Communicatie.

Onze bestuursfuncties worden, zoals is bepaald in onze statuten, uitgevoerd als vrijwilligerswerk zonder dat daar een financiële vergoeding tegenover staat. Gemaakte onkosten kunnen wel worden gedeclareerd.

Na een fase van voorzichtige start en daarna de opbouw en vervolgens het in eigendom verkrijgen van ons prachtige pand De Spreng en het bereiken van de ANBI status, zijn wij toe aan het uitvoeren van de restauratieplannen, het uitbouwen en nog meer professionaliseren van de totale organisatie.

We zoeken iemand die zich graag inzet als:

Bestuurslid - Public Relations en communicatie

We zoeken iemand met affiniteit, ervaring en visie op het gebied van Public Relations en Promotie, die op dit gebied een aantal taken kan overnemen van onze voorzitter.

De werksfeer is, zowel in het bestuur, als in het team van vrijwilligers en onze oproepkrachten, collegiaal en gezellig.Functie:bestuurslid pr
Startdatum:30-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting De Spreng via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaag en Braassemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaag-en-braassemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag en Braassem
  2. Bestuurslid PR Stichting De Spreng 30-01-2024

Bekijk ook andere vacatures