Vacature Persoonlijk Begeleider

Persoonlijk Begeleider in Roelofarendsveen

Persoonlijk begeleider bij MOIER in Roelofarendsveen

Moier web

2371-MOI-PB- Voor Moier zijn we op zoek naar een persoonlijk begeleider! Krijg jij energie van het werken met jong volwassen mensen met een verstandelijke beperking, soms in combinatie met autisme? Heb je de kennis, opleiding en visie om hen te begeleiden in een zo zelfstandig mogelijk leven? We leren je bij MOIER graag kennen als jij jezelf hierin herkent.

Stichting MOIER is een kleinschalig wooninitiatief opgericht door ouders. Midden in het centrum van Roelofarendsveen wonen 12 (jong)volwassen mensen met een verstandelijke beperking en /of een vorm van autisme in een mooi appartementencomplex. De bewoners wonen hier zo zelfstandig mogelijk en ontvangen zorg en begeleiding op maat van WoondroomZorg.
Er is een gemeenschappelijke ruimte voor gezelligheid en gezamenlijke activiteiten. Daarnaast heeft elke bewoner zijn/haar eigen appartement om een eigen veilige woonplek te hebben.

MOIER is een ouderinitiatief, wat inhoudt dat ouders nauw betrokken zijn en blijven bij de gang van zaken binnen het wooninitiatief en de zorg van hun zoon/dochter.

Voor stichting MOIER zoeken we een persoonlijk begeleider met enthousiasme, humor en relativeringsvermogen voor 24-28 uur per week

Wat ga je doen?

Als persoonlijk begeleider ondersteun je de bewoners bij hun sociale en emotionele ontwikkeling. Je ondersteunt hen bij het aanbrengen van structuur in de dag en week. Je stimuleert hen hun talenten en interesses te ontwikkelen en hun sociale netwerk te vergroten. Je bent er voor de gehele groep en daarnaast begeleidt je een aantal bewoners individueel.

Natuurlijk maak je makkelijk contact met de bewoners, voel je je bij hen betrokken en weet je hoe je met jongvolwassenen met een verstandelijke beperking omgaat. Je bent flexibel en inzetbaar op de tijden dat de bewoners thuis zijn Je vindt het belangrijk om bewoners zoveel mogelijk zelf te laten doen en ondersteunt waar nodig. Je ziet de bewoner als jong volwassene met mogelijkheden, talenten en interesses.

Van jou als collega vragen we een flinke dosis enthousiasme, daadkracht en creativiteit in het vinden van oplossingen om de uitdagingen van de dag het hoofd te bieden. Daar staat tegenover dat er veel ruimte is om zelf professionele invulling te geven aan de functie van persoonlijk begeleider. Verantwoordelijkheid, vrijheid en eigenaarschap wordt door ons gestimuleerd.

Wat heb je nodig?

 • HBO-niveau en relevante opleiding in zorg en welzijn;
 • Kennis van autisme, ervaring in het werken met volwassenen met autisme en een normale tot hoge intelligentie of bereidheid om je hierin te laten bijscholen;
 • een flexibele werkhouding en ervaring met en kennis van de begeleiding van mensen met een verstandelijke beperking (soms in combinatie met autisme);
 • Ervaring in het zelfstandig opstellen van begeleidingsplannen;
 • Flexibiliteit qua inzetbaarheid. MOIER biedt 24-uurs begeleiding, wat betekent dat je naast je uren door de week ook met regelmaat een slaap- of weekenddienst werkt.

Wat bieden wij jou?

 • Werken in een gezellig team van collega's;
 • Een jaarcontract bij WoondroomZorg B.V voor 24-28 uur per week met de intentie om het contract om te zetten naar een vaste aanstelling bij goed functioneren. Uren worden in overleg samengesteld;
 • Salariëring volgens de cao VVT (Thuiszorg). Bij een fulltime dienstverband ligt je salaris tussen € 2.336,- en € 3.254,- bruto per maand. Inschaling is afhankelijk van je opleidingsniveau en ervaring;
 • Een mooi pakket aan (secundaire) arbeidsvoorwaarden volgens cao VVT (o.a. eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, collectieve ziektekostenverzekering, fitplan);
 • Ruimte en vrijheid voor je eigen ontwikkeling, verantwoordelijkheid en eigen regie.

Wil je reageren op deze vacature bij MOIER?
Is deze functie van persoonlijk begeleider jou op het lijf geschreven? Mail je motivatiebrief en cv naar . Als we enthousiast zijn over je brief, nodigen we je graag op korte termijn uit voor een kennismakingsgesprek. Miranda, coördinator ), vertelt je graag meer over de functie en werken bij Moier.

Roelofarendsveen

24-28

Persoonlijk begeleider bij MOIER in Roelofarendsveen

 • Regio
 • Aantal Uren
 • Coördinator
 • Bewoners

Roelofarendsveen

24-28

Werken voor Persoonlijk begeleider bij MOIER in RoelofarendsveenFunctie:persoonlijk begeleider
Startdatum:02-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2336 – 3254
Uren per week:24 – 28

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WoondroomZorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaag en Braassemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaag-en-braassemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Kaag en Braassem
 2. Persoonlijk Begeleider WoondroomZorg 02-11-2023

Bekijk ook andere vacatures