Vacature Helpende

Helpende in Roelofarendsveen

Helpende - kleinschalige dementiezorg (FWG 30)

Alle locaties, Roelofarendsveen - Het Braassemhuis

Marja helpen met douchen? Dat doet ze liever zelf!

Ben jij helpende en vind jij het, net als wij, belangrijk om onze bewoners écht te leren kennen? Het Braassemhuis is een kleinschalige moderne woonzorglocatie voor mensen met dementie. Hier bepalen de 22 bewoners hoe de dag verloopt. Mevrouw Jansen helpt graag bij het koken van de warme maaltijd ("net als vroeger"). Meneer Yilmaz wandelt iedere dag een rondje door de buurt. En Marja? Die hoeft echt geen hulp bij het douchen. We luisteren naar onze bewoners. Stimuleren hen bij wat ze zelf (nog) kunnen, maar we zijn er ook als ze ons wél even nodig hebben. Dat is zorg bij Dagelijks Leven.

En jij? Jij bent behulpzaam, alert en flexibel. Met plezier help je bewoners bij hun Algemene Dagelijkse Levensbehoeften (ADL), zoals het in- en uit bed komen, douchen en aankleden. Ook laat jij hun studio's netjes achter. Wil de bewoner hierbij helpen? Fijn! Maar jij ziet ook wanneer iemand juist wat extra ondersteuning of aandacht nodig heeft. En kun je zelf wel wat hulp gebruiken? Dan staan jouw collega's natuurlijk ook voor jou klaar. Zo maak jij het verschil.

  • een mooi salaris in schaal FWG 30 (CAO VVT): van € 2.264,72 tot €2.938,60 bruto per maand (bij een fulltime dienstverband);
  • een goed pensioen via PFZW;
  • een eindejaarsuitkering, met de optie om een (bruto) deel hiervan uit te ruilen voor extra (netto) reiskostenvergoeding;
  • fiscaal voordeel via FiscFree, zoals korting op jouw nieuwe fiets, sportabonnement, HelloFresh, Coolblue en Bol.com;
  • een collectieve zorg- en schadeverzekering om jouw vaste lasten naar beneden te brengen;
  • de kans jezelf te blijven ontwikkelen via onze eigen DL Academy. Doorgroeien als helpende plus? Ga ervoor!

Onderdeel van de indiensttreding is dat je een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen. Het Recruitment team van Dagelijks Leven werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.

DienstverbandBepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijdOmvang functieParttimeGewenste startdatumzo spoedig mogelijkSalaris€ 2.264 - €2.938Aantal posities1PlaatsRoelofarendsveenProvincieZuid-HollandLandNederlandReferentienummer2023/1348Contact
  • ,


Functie:helpende
Startdatum:03-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2264 – 2938
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Lagardère Travel Retail via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaag en Braassemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaag-en-braassemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag en Braassem
  2. Helpende Lagardère Travel Retail 03-01-2024

Bekijk ook andere vacatures