Vacature Pedagogisch Medewerker Flex

Pedagogisch Medewerker Flex in Leimuiden


18 tot 27 uur per week

Wie zoeken wij?

Jij bent iemand die makkelijk contact maakt met mensen en graag verbinding legt met verschillende opvang groepen. Het team zoekt een vrolijke collega die flexibele werkdagen zoekt en op verschillende groepen wilt werkt.

Waarom FloreoKids?

  • Salaris conform cao kinderopvang, schaal 6: €2.489 - €3.421 bruto per maand (36 uur per week), 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 3% over je jaarsalaris.
  • Een jaarcontract, met mogelijkheid tot een vast contract bij goed functioneren
  • 29 vakantiedagen (36 uur per week)
  • Voorrang op kinderopvangplaatsen voor medewerkers.
  • Jouw ontwikkeling staat centraal; volg bv. trainingen en ontwikkelgesprekken en krijg coaching op de werkvloer.

Over de locatie

BSO de Lei zit in een prachtig nieuw IKC samen met basisschool De Lei. Naast 3 BSO groepen, hebben we hier ook 3 KDV groepen. Genoeg collega's dus om kennis mee te delen en ervaringen uit te wisselen. Ook is er veel verbinding met school en zoeken we iemand die kan samenwerken in een team dat volop in ontwikkeling is.

Solliciteren

Wij nemen telefonisch contact met je op Zijn we beiden enthousiast na het contact dan maken we graag kennis op locatie Is er een klik? Dan doen we jou een aanbod Gefeliciteerd!

Functie:pedagogisch medewerker flex
Startdatum:16-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2489 – 3421
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Floreokids via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaag en Braassemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaag-en-braassemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag en Braassem
  2. Pedagogisch Medewerker Flex Floreokids 16-01-2024

Bekijk ook andere vacatures