Vacature LAB Assistent

LAB Assistent in Roelofarendsveen

Naktuinbouw

Lab assistent

Roelofarendsveen € 2.580 - € 3.030 per maand Laboratoria

Vacature details Solliciteren

Functieomschrijving

Wij zoeken een lab assistent voor team Monstervoorbereiding voor 32-40 uur in Roelofarendsveen.


Wat houdt de functie in?
Als lab assistent voor team Monstervoorbereiding (20 personen) ondersteun je in onze werkzaamheden. Je telt, maalt en legt monsters in. Andere taken zijn schoonmaken, afwassen en opruimen van laboratoriummaterialen. Verder kan je indien nodig assisteren bij het inzetten van toetsen.

Het Toetslaboratorium biedt voor alle professionele bedrijven in de tuinbouw diverse laboratoriumbepalingen. Een team van meer dan 50 laboranten voert een groot aantal verschillende routinematige onderzoeken uit. Hiermee wordt de gezondheid en kwaliteit van plantaardig materiaal getoetst. Wij gebruiken geavanceerde en betrouwbare technieken, gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten.


Over de organisatie
Naktuinbouw is de kwaliteitsdienst voor de tuinbouwsector. Wij onderzoeken rassen, keuren en inspecteren plantmateriaal in opdracht van de overheid en toetsen op ziekten en plagen. Hierdoor kunnen tuinbouwondernemers hun gezond plantmateriaal over de hele wereld verhandelen. En zo leveren wij samen een bijdrage aan wereldwijde voedselvoorziening.

Naktuinbouw is een financieel gezonde werkgever en heeft oog voor duurzaam en milieubewust werken. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich bij ons thuis, gezien en gewaardeerd voelt. Iedereen krijgt goede kansen om zich te ontwikkelen. Werken in divers samengestelde teams verruimt ons denken en maakt ons werk effectiever en leuker. We nodigen iedereen met interesse uit te solliciteren. Diversiteit maakt onze organisatie rijker!


Wie komt in aanmerking?

 • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding niveau 2
 • Je bent een doener
 • Je hebt geen probleem met herhalende werkzaamheden
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
 • Je gaat planmatig en nauwgezet te werk
 • Je kan ons makkelijk bereiken tijdens spitstijden, aangezien we lastig te bereiken zijn met openbaar vervoer

Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou maatschappelijk betekenisvol werk in een ambitieuze organisatie. Daar hoort vanzelfsprekend een passende waardering bij. Je verdient tussen € 2580 en € 3030 bruto op fulltime basis (40 uur per week) en een eindejaarsuitkering van 5,35%. Je krijgt jaarlijks zes weken vakantie.

Je krijgt bij ons de ruimte om je te ontwikkelen, opleidingen te volgen en je toekomstperspectief te verbeteren. Zo heb je onbeperkt toegang tot e-learnings gericht op persoonlijke ontwikkeling. Gezond en vitaal blijven en werken met plezier vinden wij belangrijk. We vergoeden:

 • 75% van jouw pensioenpremie
 • 0,23 cent per km voor je reiskosten (max 60km per dag)
 • tot €33 per maand voor jouw aanvullende zorgverzekering
 • € 260 per jaar voor sport (artikelen/abonnementen) en persoonlijke ontwikkeling of ontspanning

Voor vragen neem je contact op met () via of bel . Je kunt tot en met 29 februari 2024 op deze vacature reageren via onderstaande knop.

Roelofarendsveen , Zuid-Holland , Nederland

€ 2.580 - € 3.030 per maandFunctie:lab assistent
Startdatum:08-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2580 – 3030
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Naktuinbouw via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaag en Braassemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaag-en-braassemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Kaag en Braassem
 2. LAB Assistent Naktuinbouw 08-02-2024

Bekijk ook andere vacatures