Vacature Administratief medewerker

Administratief medewerker in Rijpwetering


Ben je op zoek naar een parttime baan en vind je het milieu en afvalverwerking interessant? Lees dan snel verder over deze functie!

Omschrijving:

Als weegbrugmedewerker bedien je de weegbrug voor alle inkomende en uitgaande vrachten. Als controleur ben je verantwoordelijk voor de controle op rapportages met inachtneming van de wettelijke milieu- en veiligheidskaders. Je gaat de weegbrug bedienen voor inkomen en uitgaande vrachten en je instrueert chauffeurs. Denk ook aan een correcte verwerking van de administratie van de ingaande en uitgaande vrachten waardoor er een correcte financiële- en afvalstoffenadministratie is. Als controleur ben je binnen de wettelijke milieu- en veiligheidskaders verantwoordelijk voor de controle op de rapportages. Wanneer bezoekers zich niet aan de geldende regels houden is het ook jouw taak om ze hierop aan te spreken.

Werkgever:

Jouw nieuwe werkgever is een belangrijke speler op het gebied van duurzaam afval- en grondstoffenbeheer in Europa.  De organisatie is in Nederland koploper op het gebied van compostering en vergisting van gft én groenafval. Het team waar jij komt te werken is een klein team waarbij persoonlijke aandacht belangrijk is. We doen het immers samen, is het motto. Op beide locaties wordt compost en biomassa geproduceerd.

Eisen:

  • Je werkt secuur en bent communicatief sterk en durft aan te geven wanneer iemand zich niet aan de regels houdt
  • Je hebt een administratieve mbo-opleiding gedaan (pre)
  • Je kunt worden ingezet op zowel locatie Voorschoten als Rijpwetering, dus eigen vervoer is belangrijk
  • Je hebt kennis van SAP (pre)

Wat wij bieden:

  • Leuke functie administratieve functie
  • Werktijden van 07:00 - 16:30 uur; vrijdag is een verplichte werkdag en dinsdag of donderdag
  • 2 locaties, dus 2 keer leuke collega's 


Functie:Administratief medewerker
Startdatum:22-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HAVO
Contracttype:Vast
Salaris:2309 – 2838
Uren per week:16 – 16

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Luba Uitzendbureau Leiden via leiden@luba.nl of 31715140341. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaag en Braassemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaag-en-braassemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag en Braassem
  2. Administratief medewerker Luba Uitzendbureau Leiden 22-12-2023

Bekijk ook andere vacatures