Vacature Internationaal chauffeur

Internationaal chauffeur in Weteringbrug

Op maandagochtend begint jouw werkweek, en je stapt in je eigen (!) vrachtwagen die is uitgerust met alle gemakken die je maar kunt bedenken. Je hebt zelfs de vrijheid om persoonlijke aanpassingen aan je vrachtwagen toe te voegen, zodat je je onderweg meer dan thuis voelt. Als internationaal chauffeur vervoer je de goederen naar bestemmingen in de Benelux, Frankrijk en Duitsland. Dit betekent dat je allerlei verschillende en vooral prachtige lange ritten zult maken, zowel binnen als buiten Nederland. Het betreft fysiek licht werk aangezien je wordt geladen en gelost. Op vrijdagmiddag keer je terug naar de thuisbasis, waar je kunt ontspannen en genieten van een welverdiend weekend.

Wie is de opdrachtgever? Natuurlijk is het bedrijf waarvoor je gaat rijden van groot belang, vooral als je streeft naar een vast dienstverband. Deze opdrachtgever is de perfecte keuze. Het is een familiebedrijf dat bekend staat om zijn kwaliteit, hechte werksfeer en het geweldige werk dat ze doen.

Ben jij de Internationaal Chauffeur die wij zoeken? Heb je altijd al gedroomd van een carrière als internationaal chauffeur? Wil je van maandag tot en met vrijdag in het buitenland rijden? Aarzel dan niet langer en reageer snel via amsterdam@iqselect.nl of bel naar 020-2385555.

Als deze vacature niet helemaal aansluit bij jouw wensen, neem dan toch contact met ons op! We hebben een breed scala aan vacatures en er zit altijd wel iets tussen dat bij jou past!Functie:Buitenland chauffeur, Internationaal chauffeur
Startdatum:05-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:0 – 0
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IQ Select via amsterdam@iqselect.nl of 020-2385555. Of bezoek hun website http://otys.iqselect.nl.

Deel de vacature:

Redactie Kaag en Braassemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaag-en-braassemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag en Braassem
  2. Internationaal chauffeur IQ Select 05-02-2024

Bekijk ook andere vacatures