Vacature Magazijnmedewerker

Magazijnmedewerker in Leimuiden

Lekker met je handen bezig zijn in het magazijn? Een koude omgeving om het hoofd koel te houden? Werken in dagdiensten? Lees snel verder!

#MKB

Wat bieden wij jou
  • €13tot €15 per uur!
  • Werken in Leimuiden!
  • Tijdelijk met uizicht op vast!
  • Werken in dagdiensten!
  • Gezellige collega's!
  • Lekker met je handen aan het werk!
Wie ben jij

Je bent graag met je handen bezig en zware producten tillen is voor jou geen probleem. Je beheerst de Nederlandse taal en je kan goed werken onder druk!

Wat ga je doen

Als magazijnmedewerker ben je samen met je team verantwoordelijk voor het goed verlopen van het logistieke proces. De inkomende goederen worden verwerkt en je controleert de leveringen. De producten en grondstoffen waar je mee werkt zijn voedingsmiddelen, deze zullen dus FIFO moeten worden opgeslagen. Je zal werken in dagdiensten en vindt het ook geen probleem als je af en toe in het weekend moet werken. Natuurlijk krijg je hier toeslagen voor!

Waar ga je werken

Je komt te werken in een leuk en hecht bedrijf in Leimuiden. Deze sushifabriek zorgt ervoor dat er dagelijks sushi producten klaar liggen bij jou in de supermarkt. Hoe leuk als jij bij dit bedrijf in het magazijn komt werken?

Sollicitatie

Klinkt goed he? Vinden wij ook! Reageer snel op deze toffe baan en ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op. Binnen 2 weken heb jij je eerste salaris al op je rekening!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Magazijnmedewerker
Startdatum:13-12-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via aron.streng@tempo-team.nl of 06 - 17 24 15 33. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Kaag en Braassemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaag-en-braassemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag en Braassem
  2. Magazijnmedewerker Tempo-Team 13-12-2023

Bekijk ook andere vacatures