Vacature Instrumentmaker PK Machinebouw

Instrumentmaker PK Machinebouw in Roelofarendsveen

  • Redactie en Braassem
  • 23-01-2024

Instrumentmaker in Roelofarendsveen

  • Redactie
  • 19-12-2023

Allround Instrumentmaker of Fijnmechanisch Metaalbewerker in Roelofarendsveen

Allround instrumentmaker of fijnmechanisch metaalbewerker

Voel jij je comfortabel in een werkomgeving waar je metaalbewerkingen en montage werkzaamheden uitvoert? Dan ben je bij PK Machinebouw aan het juiste adres.

Wie zijn wij? PK Machinebouw is een groeiend, klein en flexibel bedrijf en vanaf 1990 actief. Wij ontwikkelen en produceren machines en apparaten volgens model, tekening of eigen ontwerp. Maar ook verrichten wij licht constructiewerk, reparatie van machines en/of vervaardiging van onderdelen (ook in kleine series). Dit alles in diverse staal-, RVS- en kunststofkwaliteiten. Van 3D ontwerp, 3D frezen tot en met de eindmontage en installatie. Ook houden wij de nieuwste ontwikkelingen zeer goed in de gaten; zo hebben we zelf een 3D kunststof printer in huis die in staat is tot het vervaardigen van zeer fijne detailleringen in diverse kunststoffen (geen filament printer). Ook ontwikkelingen in metaal / RVS 3D printen

worden intensief gevolgd.

Ook maken wij voor deze en andere sectoren prototype-onderdelen (ook zeer klein en precies).

Wat verwachten we van jou?
- je bent een (fijnmechanische) metaalbewerker
- je kunt draaien en frezen
- je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en bent nauwkeurig
- je hebt een flexibele instelling.
En verder alles wat voor handen komt

Wat mag je verwachten? Je komt in een informele organisatie terecht waarbij persoonlijke aandacht belangrijk is. Aan individuele groei en scholing wordt dan ook veel aandacht besteed. Een vast contract ligt in het verschiet als zowel jij als wij tevreden zijn. Het salaris wordt bepaald op basis van kennis en kunde. De CAO klein metaal wordt als leidraad gebruikt.


  • Gevestigd in Roelofarendsveen

PK Machinebouw BV realiseert als fijnmechanisch bedrijf alle automatiseringsoplossingen in eigen huis. Wij bieden robuuste oplossingen met een hoge automatiseringsgraad en veel flexibiliteit.
Dit doen we in nauw overleg met de klant.

Deze machine hebben wij in samenwerking met micro-laboratorium SGS Nederland ontwikkeld. Meer informatie over deze machine vindt u op de website van ons zusterbedrijf AAA Lab Equipment .

PK Machinebouw innovaties


Functie: instrumentmaker of fijnmechanisch metaalbewerker Startdatum: 17-12-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40
Functie: instrumentmaker Startdatum: 16-12-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Functie:instrumentmaker pk machinebouw
Startdatum:16-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met PK Machinebouw via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaag en Braassemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaag-en-braassemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag en Braassem
  2. Instrumentmaker PK Machinebouw PK Machinebouw 16-12-2023

Bekijk ook andere vacatures