Vacature Specialist

Specialist in Roelofarendsveen

PK Betonbewerkingstechnieken B.V.

PK Betonbewerkings
technieken B.V.

PK Betonbewerkingstechnieken B.V. uit Roelofarendsveen is actief in de bouw- en sloopbranche. Wij zijn een veelzijdig bedrijf gespecialiseerd in een breed aantal sloop- en betonbewerkingstechnieken voor zowel particulieren, bedrijven als (semi-) overheidsinstanties.

Neem contact op Offerte aanvragen

Onze werkzaamheden

Boren/zagen met diamant

Diamantgereedschap is tientallen jaren geleden speciaal ontwikkeld voor het boren en zagen in gewapend beton, steen, asfalt en tal van andere harde materialen. Het grote voordeel van diamantgereedschap is dat er zeer nauwkeurig en trillingsvrij gewerkt kan worden.

Het slopen van betonwanden en -vloeren, het uithakken van ingezaagde sparingen en het handmatig snellen van betonnen paalkoppen zijn slechts enkele voorbeelden. Wij voeren onze hakwerkzaamheden zowel handmatig als machinaal uit.

Sloopwerk en demontage werkzaamheden

Moet er een gebouw of object leeg gesloopt worden ten behoeve van een renovatie of transformatie? Of moet er een gebouw/object volledig wijken ten behoeve van nieuwbouw of het creëren van ruimte? Wij zijn actief in zowel het renovatiesloopwerk als het totaalsloopwerk. Ook de uitvoering van een asbestinventarisatie inclusief de rapportage en het verwijderen van het asbest kunnen wij voor u verzorgen.

Over PK Betonbewerkingstechnieken B.V.

Wij zijn een jong en veelzijdig bedrijf, gevestigd te Roelofarendsveen en actief in de bouw- en sloopbranche. Onze activiteiten bestaan voornamelijk uit het boren en zagen met diamant, sloopwerk, verankeringen en alle voorkomende hakwerkzaamheden. Wij verlonen ons personeel conform de CAO Bouwnijverheid en zowel ons bedrijf als al onze medewerkers zijn in het bezit van het VCA certificaat. Tevens beschikken al onze medewerkers over een schat aan ervaring binnen de branche. Hierdoor kunt u te allen tijde rekenen op betrouwbaar advies, een heldere aanbieding en een correcte uitvoering.

PK Betonbewerkingstechnieken B.V.
Veenderveld 82 - 84
2371 TX Roelofarendsveen

Telefoon:
E-mail:


Fundeon Erkend Leerbedrijf

Functie:specialist
Startdatum:09-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met PK Betonbewerkingstechnieken via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaag en Braassemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaag-en-braassemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag en Braassem
  2. Specialist PK Betonbewerkingstechnieken 09-02-2024

Bekijk ook andere vacatures