Vacature E-Commerce Medewerker

E-Commerce Medewerker in Roelofarendsveen

E-commerce medewerker


De Carpentier-Mooren Groep is een ambitieuze en groeiende organisatie. In de Randstad zijn wij een toonaangevende partner op het gebied van keukens, wooninrichting, bouwmaterialen, (tuin)hout en ijzerwaren. Onze vestigingen vind je in Aalsmeer, Roelofarendsveen en Wormerveer. De Carpentier-Mooren Groep bestaat 102 jaar en is sinds 2021 Hofleverancier.

Ben jij commercieel ingesteld, kent het web geen geheimen voor jou en spreekt een hands on rol je aan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jij gaat werken in een jong en ambitieus team binnen de Carpentier-Mooren Groep. Wij verwachten van jouw ideeën en inbreng om samen de webshop(s) van de Carpentier-Mooren Groep continu te verbeteren.

Als commercieel medewerker e-commerce help je ons met het onderhouden van onze webshop. Je ben medeverantwoordelijk voor de online verkoop van onze producten, te weten bouwmaterialen, (tuin)hout en ijzerwaren.

Jij zorgt niet alleen voor de juiste productpresentatie en online performance, maar door jou weten straks nog meer klanten onze webshop te vinden! Je bent medeverantwoordelijk voor het productaanbod op de webshop van nieuwe artikelen die je op een commerciële manier in de markt weet te zetten.

Naast het verder ontwikkelen van de webshop, help je ook bij het complete orderproces van de webshoporders. Hierbij help je klanten met vragen waar nodig en zorg je door de samenwerking met onze andere afdelingen voor de logistieke afhandelingen van de online bestellingen. Je krijgt er energie van om samen met andere collega's en/of afdelingen online campagnes te verzinnen en uit te werken, afgestemd op de doelgroep. Verder breng je je eigen ideeën in om samen met onze collega's en leveranciers onze webshops een stap verder te brengen.

Onlangs is onze nieuwe webshop live gegaan. Hiermee willen we onze huidige klanten online beter bedienen maar ook door middel van het inzetten van online campagnes, waar jij aan zult mee werken, ons klantenbestand te vergroten. Er liggen dus onwijs veel kansen voor jou om mee te gaan in dit proces, je verder te ontwikkelen en jouw ideeën in te brengen

Wat wij vragen:

Wij zijn op zoek naar iemand die houdt van uitdagingen en die vanuit passie, kennis en ervaring, waarde toevoegt aan de organisatie en specifiek het e-commerce team. Je herkent je in het onderstaande:

 • Je beschikt over een hbo-diploma dat aansluit bij het profiel of je hebt het Hbo-niveau verkregen door werkervaring in de e-commerce;
 • Je bent analytisch gedreven en hebt voldoende kennis over SEO en SEA.
 • Je kennis van content management systemen is up-to-date;
 • Ervaring in online marketing is een pré;
 • Kennis van Magento is een pré;
 • Je bent een gedreven persoonlijkheid en een proactieve instelling;
 • Je bent zeer klant- en resultaatgericht en beschikt over commerciële vaardigheden;
 • Je hebt geen 9-tot-5 mentaliteit;
 • Je bent 24 tot 32 uur per week beschikbaar;
 • Verder toon je een sterke interesse in nieuwe trends en ontwikkelingen binnen je vakgebied.

Je komt terecht in een open (familie)cultuur waar onze vier kernwaarden centraal staan: duurzaam, ondernemend, kenniscentrum en betrouwbaar waarbij onze persoonlijkheid als sympathiek, gepassioneerd, ambitieus en vakkundig omschreven is. Dit merk je direct terug op de werkvloer. De lijnen zijn kort en er wordt vaak verbinding gezocht met alle levels binnen de organisatie. Daarnaast is niet alleen onze organisatie, maar de hele wereld continu in ontwikkeling wat vraagt om steeds weer te kijken wat beter zou kunnen.

Waar ga jij werken?

Onder De Carpentier-Mooren Groep vallen diverse bouw gerelateerde bedrijfsonderdelen. Onze vestigingen vind je in Aalsmeer, Roelofarendsveen en Wormerveer. Je standplaats is Roelofarendsveen.
Wij zijn een professionele organisatie, maar ademen nog altijd de warme en karakteristieke sfeer van een familiebedrijf uit. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf met circa 190 trotse medewerkers. In 2021 bestonden wij 100 jaar en mogen sindsdien het predicaat Hofleverancier voeren en daar zijn wij trots op!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. We geloven dat diversiteit in een team belangrijk is voor ons als lerende organisatie, die voorop wil blijven lopen in de wereld van werk. Want juist verschillen tussen mensen zorgen voor groei, van collega's, klanten, kandidaten en daarmee van De Carpentier-Mooren Groep. Herken jij je in dit functieprofiel? We ontmoeten je graag!

Interesse?

We nodigen je graag uit om te solliciteren. Via de sollicitatiebutton ontvangen wij graag je CV en motivatie. Neem voor eventuele vragen contact op met Sylvia Uittenbogaard op telefoonnummer .


9,4 / 10 | 98% van de klanten raden ons aan!

Aalsmeer

CarpentierMooren
Oosteinderweg 91
1432 AG Aalsmeer

Ma t/m Vr 07.00 - 17.00
Zaterdag 08.00 - 13.00

Tel nr:

CarpentierMooren
Veenderveld 114
2371 TX Roelofarendsveen

Ma t/m Vr 07.00 - 17.00
Zaterdag 08.00 - 12.00

Tel nr:


Ma t/m Vr 07.00 - 17.00
Zaterdag 08.00 - 12.00

Tel nr:Functie:e-commerce medewerker
Startdatum:28-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Carpentier-Mooren Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaag en Braassemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaag-en-braassemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Kaag en Braassem
 2. E-Commerce Medewerker De Carpentier-Mooren Groep 28-10-2023

Bekijk ook andere vacatures