Vacature Manager Strategische Inkoop

Manager Strategische Inkoop in Roelofarendsveen

Manager Strategische Inkoop

32 - 40 uur per week

Hybride werken

Als er vragen zijn op het gebied van procurement, kom jij in beeld . Met jouw uitgebreide kennis en ervaring van inkoop-, contract-, en leveranciersmanagement ondersteun, motiveer en inspireer jij graag je omgeving. Impact maken is dan ook precies de reden, waarom jij deze stap wilt zetten.

Met jouw intrinsieke drijfveer op het gebied van duurzaamheid en technologische vernieuwing zorg jij ervoor, dat wij ons hierin strategisch blijven ontwikkelen. Je werkt niet alleen samen met je eigen collega's maar je bent continu bezig om waarde in de keten voor alle betrokkenen toe te voegen. Om extra impulsen te geven aan onze strategische thema's, blijf je op zoek naar potentiële duurzame en technologische toepassingen in de markt.

Heembouw beste werkgever

Dit ga je doen

Jij bent het aanspreekpunt voor al onze strategische en tactische inkoopvraagstukken, waarbij je rapporteert aan de verantwoordelijk directeur. Je werkt intern nauw samen met onze relatiemanagers, hoofden realisatie en de procesleiders van de projecten. Je begeleid en inspireert hen en onze (strategische) partners, om tot een zo optimaal mogelijk proces en kennisniveau te komen. Dit doe je o.a. door het identificeren en toepassen van verbeteringen aan de structuur, processen en inhoud. En door bijvoorbeeld het opzetten van een Heembouw-specifieke " inkoop" training,die past bij onze manier van samenwerken .

Je onderhoudt en beheert de contracten met de jaarcontractpartners en vertaalt de strategische keuzes van Heembouw in deze contracten. In samenspraak met de controller F&C stel je de verschillende contractvormen op en onderhoudt deze waar nodig.

Jij bent verantwoordelijk voor het updaten van relevante inkooptools. Je verzamelt, beheert en analyseert alle relevante gegevens met betrekking tot partners, leveranciers, producten en prijzen. Je zorgt ervoor dat gegevens ten alle tijde gestandaardiseerd, tijdig bijgewerkt en nauwkeurig zijn. Je geeft regelmatig updates over partners, leveranciers, marktontwikkelingen en mogelijke risico's en je speelt hier pro-actief op in met als doel voor alle betrokkenen waarde aan keten toe te voegen.

Wie ben je?

Je hebt een proactieve en flexibele houding, waardoor je goed in staat bent te presteren in een snel veranderende en uitdagende omgeving. Hoewel je ook zelfstandig kunt werken, kom je in samenwerking het beste tot je recht. Door jouw helicopterview weet jij wat er speelt binnen Heembouw en wat de behoefte van de organisatie is. En daarnaast om extra impuls te geven aan onze strategische thema's, blijf je op zoek naar potentiële duurzame en technologische toepassingen in de markt.

Verder beschik je over;

 • HBO/WO werk- en denkniveau
 • Minimaal 4 jaar werkervaring met inkoop/leveranciersmanagement
 • Ervaring binnen een projectorganisatie is een must (binnen de bouwsector is een pre)
 • Intrinsieke drijfveer op duurzaamheid en technologische ontwikkelingen
 • Pré wanneer je in bezit van Nevi 3 voorkeur PLP

Aanvullende scholing op het gebied van procurement is een pre

Wij bieden

Onze drive is een plek te creëren waar jij graag wil zijn. Zoals voor jou de klantwens centraal staat, zo staat voor ons jouw wens centraal. Hoe wil jij je verder ontwikkelen en hoe bereiken we dat? Om te beginnen hebben we het volgende voor je geregeld:

 • Een goed salaris inclusief een tantième.
 • Een leaseauto, waarbij elektrisch rijden de norm is.
 • Laptop, mobiele telefoon, enz.
 • Maar liefst 40 vrije dagen! Daarvan kun je er 20 zelf invullen qua planning (dit geldt bij een fulltime werkweek).
 • Uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Een uitgebreid introductieprogramma, waarin je de hele organisatie ziet en leert kennen.

Kom je bij Heembouw werken, dan ga je werken bij een collegiale groep mensen, die betrokken en loyaal is, mensen die samen werk leveren waar ze trots op zijn. En dan zijn we ook nog eens één van de meest financieel gezonde familie-bouwbedrijven van Nederland.

Heembouw daar wil je werken

Heembouw heeft het allemaal: nieuwsgierigheid, originaliteit, ambitie, verbinding en concrete acties. Vol trots werken we met 300 professionals samen aan de mooiste projecten. Continue innovatie en verbetering, met specialisten in huis en volgens de nieuwste technieken en methodes. En allemaal vanuit ons Lean-fundament.

We richten ons bij Heembouw op 3 klantgroepen eindgebruikers: Bedrijfsruimten, Kantoren en Wonen. Het uitgangspunt is dat we integraal samenwerken met ons eigen architectenbureau Heembouw . We werken vanuit Roelofarendsveen, Berkel en Rodenrijs en Breda.

Kom jij waarde toevoegen @Heembouw?

Kunnen we met al onze vragen over procurement bij jou terecht? Dan is dit de plek voor jou en maken we graag kennis!Functie:strategische inkoop manager
Startdatum:08-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Heembouw via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaag en Braassemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaag-en-braassemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Kaag en Braassem
 2. Manager Strategische Inkoop Heembouw 08-02-2024

Bekijk ook andere vacatures