Vacature Diagnose Specialist

Diagnose Specialist in Roelofarendsveen

T. + 31 (0)85 486 3727

Wil je werken bij Jifeline?

Jifeline is een jong, snelgroeiend bedrijf dat de internationale autowereld aan het opschudden is met een unieke, innovatieve technologie waarmee diagnose technici via internet voertuigen op afstand kunnen benaderen. Vanuit ons hoofdkantoor in Werkendam en onze locatie in Roelofarendsveen worden service centers gerund waar per dag zo'n 300 auto's gecodeerd, geprogrammeerd en gediagnosticeerd worden. Daarnaast hebben we wereldwijd reeds meer dan 100 partners die dezelfde service verlenen met behulp van onze infrastructuur.

Diagnosespecialist

Voor zowel ons hoofdkantoor in Werkendam als onze vestiging in Roelofarendsveen zijn wij op zoek naar Diagnosespecialisten. Loop jij warm voor het Internet of Things gecombineerd met mechatronica en/of voertuigelektronica? Samen met ons aan de toekomst werken? Leergierig en werk je graag in teamverband? Dan zijn wij dan op zoek naar jou!


Jouw werkzaamheden


Als diagnose specialist in het Jifeline team behandel je inkomende opdrachten. Tickets noemen wij die. Via de Jifeline remote diagnose infrastructuur neem je de auto via internet op afstand over en voer je online coderingen en programmeringen uit aan voertuigen die bij onze klanten in de werkplaats staan. Denk hierbij aan het inleren van sleutels, trekhaak coderingen, koplamp coderingen, service resets maar ook het ondersteunen bij de gecompliceerdere diagnoses.


De werkplaatsen van onze klanten bevinden zich zowel in Nederland als verspreid door heel Europa. Via de chat, telefoon of mail heb je veelvuldig (internationaal) contact met de klant. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Beheers je daarnaast nog een andere vreemde taal zoals bijvoorbeeld Duits en/of Frans? Dan is dat zeker een pré.


Jouw doel en uitdaging is het ontzorgen van je klant. Waar nodig krijg je vanzelfsprekend ondersteuning van collega's, kennisbanken, tools of andere middelen om uiteindelijk je doel te bereiken.


● Je bent servicegericht;

● Een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal;

● Beheersing van een andere vreemde taal zoals Duits of Frans is een pré;


Bij Jifeline denken we in oplossingen en niet in problemen. We hechten veel waarde aan collegialiteit, eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Herken jij je hierin? Dan komen we graag met jou in contact!


● Eén en al dynamiek met afwisselende werkzaamheden in een snel groeiend bedrijf.

● Collegialiteit, flexibiliteit, team spirit en ruimte voor een stukje humor.

● Een leuke werkomgeving die zich razendsnel ontwikkelt.

● De kans om met experts en de nieuwste diagnose apparatuur te werken.

● Een passend salaris met goede arbeidsvoorwaarden.


Lijkt het je iets om bij Jifeline aan de slag te gaan als diagnose specialist? Reageer dan en stel je via een motivatiebrief én cv aan ons voor. Je kunt je sollicitatie per e-mail richten aan via .Functie:diagnose specialist
Startdatum:04-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Jifeline via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaag en Braassemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaag-en-braassemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag en Braassem
  2. Diagnose Specialist Jifeline 04-01-2024

Bekijk ook andere vacatures