Vacature Communicatieadviseur

Communicatieadviseur in Roelofarendsveen

 • Redactie Roelofarendsveen
 • 16-12-2023

Communicatieadviseur in Roelofarendsveen

Communicatieadviseur

Ben jij een creatief communicatiegenie? Steek je het liefst al jouw energie in het bedenken en creëren van pakkende content? En wil je werken op een gave locatie in een gezellig team? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

De diversiteit in onze klanten én hun wensen en prioriteiten is groot. Zo kan voor de ene klant vindbaarheid de belangrijkste prioriteit zijn, de ander conversies en wil een derde gewoon dat alles er netjes en verzorgd uitziet. Hierdoor heeft ieder project zijn eigen contentstrategie. Dit maakt het werk super afwisselend. Al jouw creatieve ideeën zijn welkom!

Zo kun je jouw creativiteit bijvoorbeeld kwijt in het:

 • bedenken en creëren van contentreeksen en video
 • schrijven van blogs
 • brainstormen met collega's en klanten
 • verbeteren van communicatieuitingen
 • opmaken van nieuwsbrieven

Wie ben jij?

 • Je hebt een relevante mbo- of hbo-opleiding afgerond
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend
 • Je hebt affiniteit met nieuwe media, video en fotografie
 • Je bent niet bang om 101 dingen tegelijk te doen
 • Je bent niet vies van statistieken om te controleren of jouw werkzaamheden doeltreffend zijn
 • Je schrijft pakkende (web)teksten in de tone-of-voice van het bedrijf
 • Je verrast ons met jouw creatieve ideeën

Word jij ?

Dit doen we met elkaar in een gezellig team waarbij we elkaar altijd helpen. Op die manier bieden wij de beste dienstverlening naar onze klanten.

En sinds dit jaar vanaf onze nieuwe, te gekke locatie: Tech Campus De School . Dé perfecte werkplek voor onze s om zichzelf te blijven ontwikkelen, kennis te delen en plezier te hebben in hun werk. Met collega's én met klanten.

Iedere dinsdagochtend deelt een collega zijn kennis over een ander onderwerp. Bijvoorbeeld de 'behind the scenes' van onze eigen nieuwe video, Microsoft-updates, het laatste AI-nieuws of ontwikkelde websites of applicaties voor klanten. Alles komt aan bod. Ook zijn jouw (directe) collega's altijd bereid om samen te sparren en organiseren we maandelijks een Studiemiddag voor onze klanten .

Je krijgt de ruimte om nog beter te worden in wat je al kunt. Afhankelijk van jouw ervaring en ambitie bieden we je een prima salaris. En je mag jezelf noemen!

s houden van gezelligheid en feestjes, dus dat doen we ook regelmatig. Zo worden er jaarlijks vijf gezellige uitjes en activiteiten georganiseerd. Geniet we dagelijks samen van een heerlijke verzorgde lunch, waar je tegen een kleine betaling van mee kan eten. Én tijdens de vrijdagmiddagborrel is er 50% kans op bitterballen.


Functie: communicatieadviseur Startdatum: 15-12-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Verdel ICT via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.Functie:communicatieadviseur
Startdatum:14-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Verdel ICT & Media via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaag en Braassemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaag-en-braassemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Kaag en Braassem
 2. Communicatieadviseur Verdel ICT & Media 14-12-2023

Bekijk ook andere vacatures