Vacature Allround Office Assistent

Allround Office Assistent in Roelofarendsveen

 • Redactie Roelofarendsveen
 • 23-12-2023

Allround Office Assistent in Roelofarendsveen

Allround office assistent

Lasso event & expo solutions is de laatste jaren uitgegroeid tot een internationaal stand- en eventbouw bedrijf en we blijven groeien. Om die reden zijn we op zoek naar een enthousiaste Allround Office Assistent. Ben jij die alleskunner die wij zoeken? Heb jij een hart voor ondersteuning en een passie voor ontzorgen? En ben jij niet bang om de handen uit de mouwen te steken en in actie te komen waar dat het hardst nodig is? Dan zoeken wij jou!

Lasso maakt alles wat los en vast zit. We bouwen stands die de aandacht trekken, ontwerpen beursruimtes die uitnodigen tot gesprekken en ontwikkelen custom inrichtingen voor events in alle soorten en maten. Onze creaties passen perfect bij een merk, doel of thema. Dat komt doordat we opdrachtgevers de juiste vragen stellen voordat we aan de slag gaan. Zo tillen we elk idee naar een hoger niveau en maken we het verschil op de vierkante centimeter. Dat zijn we aan onze stand verplicht.

Als Allround Office Assistent ben je het kloppende hart van ons bedrijf, een onmisbare schakel in ons team. Je ben de veelzijdige kracht die diverse afdelingen ondersteunt en ontlast met een breed scala aan werkzaamheden. Denk hierbij aan het ondersteunen van de afdeling planning met het maken van briefings voor de bouwploegen, het ondersteunen van de accountmanager bij het offertetraject, het fungeren van project assistent van de afdeling projectmanagement bij grote projecten en natuurlijk diverse 'officetaken'.

Daarnaast wordt jij onze contactpersoon voor ons marketingbureau en ben jij verantwoordelijk voor het verzorgen van input van onze Social Media accounts en het bijhouden van de website.


Wat vragen wij

 • Je hebt een proactieve werkhouding, ziet kansen en pakt deze op.
 • Je past je makkelijk aan verschillende situaties en taken aan.
 • Je werkt graag gestructureerd, behoud overzicht en kijkt vooruit. Belangrijk hierbij is dat je prioriteiten kunt stellen en snel kunt schakelen tussen verschillende taken.
 • Jij wordt enthousiast van een breed takenpakket en staat open voor allerlei diverse taken.
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse taal, spreken en schrijven.
 • Goede kennis van de Engelse taal, spreken en schrijven.

Wat we te bieden hebben

 • Samenwerken binnen een hecht team wat samen met het bedrijf wil groeien.
 • Een uitdagende baan waar geen dag hetzelfde zal zijn.
 • Goede arbeidsvoorwaarden, loon en pensioen conform 'CAO Tentoonstellingsbedrijven' en 'Pensioenfonds Meubel'.
 • Een fulltime dienstverband
 • We begrijpen dat je graag voor zekerheid gaat, uiteraard is er uitzicht op een vast contract

Als jij iemand bent die het leuk vindt om in te springen waar nodig, het werk te zien liggen en met een glimlach het team te ondersteunen, dan willen wij graag met jou praten! Wacht dan niet langer en mail je CV met een korte motivatie naar .

Mocht je verdere vragen hebben over de functie kun je ons altijd bellen op .

Interesse in deze job?

Adres

Conservenweg 92
2371DT Roelofarendsveen


Functie: office assistent Startdatum: 22-12-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Redactie Roelofarendsveenkrant

 1. Allround Office Assistent Lasso B.V.;4standin;Lasso event & expo solutions 22-12-2023


Functie:office assistent
Startdatum:21-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Lasso B.V.;4standin;Lasso event & expo solutions via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaag en Braassemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaag-en-braassemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Kaag en Braassem
 2. Allround Office Assistent Lasso B.V.;4standin;Lasso event & expo solutions 21-12-2023

Bekijk ook andere vacatures