Waarom moeilijk doen, als het samen kan?

Waarom moeilijk doen, als het samen kan?

Samen met onze collega’s van andere nieuwswebsites maken wij het nieuws van Kaag en Braassem en omgeving. Wij delen de interessante nieuwsberichten van onze collega’s zodat jij op de hoogte blijft van al het nieuws.

Sacha Schouten - Floreo kids heeft het volgende bericht gedeeld op 2024-03-15:  Scholenkoepel Wij De Venen en de kinderopvangorganisaties SKL en FloreoKids hebben afgelopen donderdag 14 maart hun handtekening gezet onder een overeenkomst voor het versterken van de samenwerking rondom en in integrale kindcentra op zeven locaties in de gemeenten Kaag & Braassem en Nieuwkoop. In deze kindcentra bouwen de onderwijs- en kinderopvangpartners samen aan een rijk ontwikkelingsaanbod voor kinderen in de leeftijd 0-12 jaar.

"Door deze samenwerking werken we aan het vergroten van de kansengelijkheid voor ieder kind", vertelt Ingrid Luijkx, directeur kinderopvang Liemeer.

De drie partijen gaan deze intensieve samenwerking aan met het oog op de ondersteuning van kinderen in hun ontwikkeling binnen en buiten schooltijd.

"Daarbij werken we samen aan een gedeelde pedagogische visie en communicatie met één stem naar kinderen, ouders en medewerkers" vult Johan Vriesema, directeur bij FloreoKids, aan Judith Rook, bestuurder van Wij De Venen: "Door samen te leren, te ontwikkelen en kennis te delen werken we duurzaam en bereiken we meer voor alle kinderen".

Alle direct betrokken medewerkers ontvingen een bloempot met munt, om de uitmuntende samenwerking een feestelijk tintje te geven. Onder het motto: 'waarom moeilijk doen, als het samen kan?' is de samenwerkingsovereenkomst getekend..

Lees het volledige nieuwsbericht hier en word doorgeleid naar de website van Sacha Schouten - Floreo kids.

Deel dit bericht:

Redactie Kaag en Braassemkrant

Welkom op de externe berichten pagina van Kaag en Braassemkrant. Ik verzamel allerlei interessante, leuke en nuttige nieuwsberichten voor je. Veel leesplezier!

  1. Waarom moeilijk doen, als het samen kan?

Nog meer externe nieuwsberichten