Kennisgeving ingekomen aanvraag evenementenvergunning: het houden van zeilwedstrijden 'Magic Marine Easter Regatta 2024' van 29 maart t/m 1 april 2024, Braassemermeer in Kaag en Braassem, 614814

Aanvraag voor evenementenvergunning

Ontvangstdatum: 1 februari 2024   Op afspraak kunt u documenten die openbaar zijn komen inzien (aanvraagformulier, tekeningen, rapporten en overige stukken die zijn ingediend bij de aanvraag). Maak een afspraak via www.kaagenbraassem.nl/afspraak voor het inzien van stukken. In dit stadium kunt u nog geen bezwaarschrift indienen. Indien besloten wordt een vergunning te verlenen, is er voor belanghebbenden een mogelijkheid een bezwaarschrift in te dienen.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Kaag en Braassem. Bekijk alle Bekendmakingen Kaag en Braassem in Roelofarendsveen.

https://kaagenbraassemkrant.nl/bekendmakingen-kaag-en-braassem/

Deel dit bericht:

Redactie Kaag en Braassemkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Kaag en Braassemkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Kaag en Braassem.

Gerelateerde berichten