Concert in franse sferen door Kamerkoor Con Passione

Concert in franse sferen door Kamerkoor Con Passione

Samen met onze collega’s van andere nieuwswebsites maken wij het nieuws van Kaag en Braassem en omgeving. Wij delen de interessante nieuwsberichten van onze collega’s zodat jij op de hoogte blijft van al het nieuws.

Kamerkoor Con Passione heeft het volgende bericht gedeeld op 2024-03-27:  Gabriël Fauré, één van de belangrijkste Franse componisten van zijn generatie, wordt in 2024 geëerd, aangezien het honderd jaar geleden is dat hij overleed.

Zijn prachtige Requiem, een van zijn meest geliefde werken, staat centraal tijdens de komende concerten van Kamerkoor Con Passione. Het koor voert het Requiem van Fauré uit op de manier die Fauré zelf voor ogen had: ingetogen en intiem. Cello-octet CelloWercken begeleidt het koor. Bariton Berend Eijkhout en sopraan Saskia de Man verzorgen de solopartijen. Het geheel staat onder leiding van dirigent Gilles Michels.

De uitvoeringen zijn op 13 april om 20:15 in de Petruskerk in Leiden en op 14 april om 15:00 in De Spreng in Oude Wetering.

Kaartverkoop via www.kamerkoorconpassione.nl..

Lees het volledige nieuwsbericht hier en word doorgeleid naar de website van Kamerkoor Con Passione.

Deel dit bericht:

Redactie Kaag en Braassemkrant

Welkom op de externe berichten pagina van Kaag en Braassemkrant. Ik verzamel allerlei interessante, leuke en nuttige nieuwsberichten voor je. Veel leesplezier!

  1. Concert in franse sferen door Kamerkoor Con Passione

Nog meer externe nieuwsberichten