Vacature Betonpompmachinist

Betonpompmachinist in Roelofarendsveen

Fennes Betonpomphuren B.V. is op zoek naar ZZP-ers met ervaring in de betonbouw

Wij zijn op zoek naar ZZP-ers met ervaring in de (beton)bouw om ons team te versterken. Voor vervoer en bediening van onze kleine betonpompen zoeken wij een collega die zelfstandig en pro-actief kan functioneren.
Als betonpompmachinist ben je veelal bezig met het verpompen en storten van beton op locatie. Bezit van rijbewijs B-E is (of bereidheid deze te halen) is daarom een vereiste. Wij bieden uitdagend, maar intensief werk tegen een goede beloning.

Over Fennes Betonpomphuren

Voor de huur van een handzame betonpomp zit u bij Fennes Betonpomphuren goed. Door ons uitgebreide netwerk van specialisten zijn we flexibel inzetbaar door heel Nederland. Komt u als particulier of bedrijf een handje tekort bij diverse betonwerkzaamheden? Ook dat regelen wij met plezier van A tot Z voor u.

Fennes Betonpomphuren B.V.
Veenderveld 43e
2371 TT RoelofarendsveenFunctie:betonpompmachinist
Startdatum:16-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Fennes Betonpomphuren via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaag en Braassemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaag-en-braassemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag en Braassem
  2. Betonpompmachinist Fennes Betonpomphuren 16-01-2024

Bekijk ook andere vacatures