Betoeterd

Betoeterd

Samen met onze collega’s van andere nieuwswebsites maken wij het nieuws van Kaag en Braassem en omgeving. Wij delen de interessante nieuwsberichten van onze collega’s zodat jij op de hoogte blijft van al het nieuws.

Betoeterd heeft het volgende bericht gedeeld op 2024-04-01:  Betoeterd Locatie: Camping Ons Wijland

Adres: Hofdijklaan 33, 2374 BS Oud Ade

Van: 24-05-2024

Tot: 26-05-2024

Ontmoet andere enthousiaste camperaars en doe inspiratie op voor jouw camper tijdens Betoeterd 2024: dé vanlife- & campermeeting van Nederland en België. Je kunt overdag lekker struinen over de markt, een kijkje nemen in elkaars (bus)camper of deelnemen aan één van de diverse workshops of lezingen op het gebied van campers, reizen en het buitenleven. 'S avonds zijn er gezellige kampvuursessies en een silent disco. Het volledige programma vind je op de website.

Betoeterd-91

door: Tirsa van der Velden van tedventure.nl

Betoeterd vindt plaats op Camping Ons Wijland in Oud Ade. Er zijn nog een aantal dag- en weekendtickets te koop. Mis het niet!

Betoeterd-48

door: Tirsa van der Velden van tedventure.nl

Voor meer informatie, het programma en kaarten ga je naar: vanlifemeeting-betoeterd.nl of instagram.com/vanlifemeeting.betoeterd..

Lees het volledige nieuwsbericht hier en word doorgeleid naar de website van Betoeterd.

Deel dit bericht:

Redactie Kaag en Braassemkrant

Welkom op de externe berichten pagina van Kaag en Braassemkrant. Ik verzamel allerlei interessante, leuke en nuttige nieuwsberichten voor je. Veel leesplezier!

  1. Betoeterd

Nog meer externe nieuwsberichten