Vacature Automonteur

Automonteur in Roelofarendsveen

  • Redactie Roelofarendsveen
  • 30-12-2023

Automonteur in Roelofarendsveen

Automonteur

Word jij onze nieuwe collega?

Als Automonteur zorg je er met jouw kennis, kunde en passie voor dat iedere auto de werkplaats weer in topconditie verlaat. Hierbij kun je denken aan reparaties en onderhoud. Dit omvat een oliewissel, bandenwissel, nieuwe filters en remblokken. Maar ook het stellen van diagnose en het oplossen van storingen kan onderdeel zijn van je werk. Als je APK-Keurmeester bent, kun je ook deze werkzaamheden uitvoeren. Ben je dat nog niet? Dan bieden wij jou de mogelijkheid je hierin te ontwikkelen!

Onze professionele werkplaats is uitgerust met de nieuwste apparatuur. Verder krijg je als Automonteur een volle gereedschapskar tot je beschikking en kan je bouwen op je collega's. Loop gerust eens binnen om een indruk te krijgen van de werkplaats. Misschien ontmoet je jouw toekomstige collega's ?

Je bent verantwoordelijk voor:

Wie ben jij?

Je bent een technisch talent die in staat is de meest uiteenlopende problemen zelfstandig op te lossen. Net als onze andere monteurs wil jij er ook alles aan doen om de klant tevreden te krijgen. Je werkt snel, nauwkeurig en samenwerking staat hoog bij jou in het vaandel. Daarnaast:

  • heb je een afgeronde MBO opleiding richting autotechniek
  • ben je bij voorkeur APK Keurmeester of je bent bereid de certificering te behalen
  • beschik je over rijbewijs B

Werken bij Mooren Auto

Mooren Auto, een 100% familiebedrijf, is een universeel autobedrijf aangesloten bij Bosch Car Service. Samen met 25 medewerkers voelen we ons verantwoordelijk om onze klanten onbezorgd te laten autorijden. We werken met alle automerken. De goed uitgeruste werkplaats bestaat uit een leuk en enthousiast team van monteurs en service adviseurs. Er heerst een fijne werksfeer, waar je je snel thuis zal voelen. Uiteraard krijg je een salaris wat past bij jouw kennis en ervaring. De ontwikkeling van onze medewerkers staat bij ons voorop. Daarom investeren we in trainingen en opleidingen. Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden.


Functie: automonteur Startdatum: 29-12-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Mooren Auto via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.Functie:automonteur
Startdatum:28-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Mooren Auto via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaag en Braassemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaag-en-braassemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag en Braassem
  2. Automonteur Mooren Auto 28-12-2023

Bekijk ook andere vacatures